Ha kapcsolatra vágysz…

Akit az Isten is neked szánt, azt az ördög is utánad tolja talicskán! – kedvenc mondásomat idézem megint.

Ha már elengeded a sérelmeidet, ami az előző kapcsolatban történt veled,ha már feldolgoztad a történteket, ha már elgyászoltad a fekete napokat…akkor elkezdheted felépíteni újra a lerombolt, leomlott személyiséged. A Nőt! Igen, így nagybetűvel – azt aki benned él, azt aki alig várja, hogy újra felszínre törjön és éljen! Élvezze az életét,  a nő létét, élvezze mindazt, amit megérdemel, amire leszületett.

Tudatosan jobban haladsz, inkább a tudatalatti blokkokkal lehet a baj. Onnan nem sikerül törölnöd, onnan nem megy továbblépni… Mindezeket a belső keserű érzéseket törölheti egy szívcsakra tisztító harmonizálás. Higgy magadban, és bízz a belső munkádban. Jelentkezz bátran, hogy segíthessek Neked. Ez a program felszabadító érzéssel tölthet el – oldás energiája felszabadítja a negatív programokat.


Kezdj új életet! Nem egy és nem kettő hölgy ismerősöm keresett meg azzal, hogy nem tudnak kapcsolódni senkihez. Valójában tele voltak haraggal, elfojtott dühvel, fel nem dolgozott, megemészthetetlen sérelemmel. Ilyenkor az aura is tárolja a negatív emlékeket. A szomorúság, a harag fekete energiákat szül, fájdalomtestet épít, keserűséget eredményez. Az aura kisugárzása gyengül, a saját személyes rezgésének ereje csökken, a szeme csillogása is megfakul. Az energetikai tisztítás után mindez ragyogássá alakul.
Egy kapcsolatot lehet teremteni, és bevonzani is annak, akinek van célja, elképzelése milyet akar. Ha nem vagy büntiben, nem vétettél az előzőekben! – akkor hamarabb jöhet az igazi. Néha nagyon nehéz kivárni, van amikor hosszú évekre nyúlik a tisztulás  – én is büntiben voltam sokáig…de aztán megérkezett az Emberem, érdemes volt várni. Azóta boldogságosság van!

De milyen is legyen… Van aki még nem is tudja mire vágyik – csak egy ‘normális’ legyen – mondjátok sokan nekem. De mi az a normális a te olvasatodban. Fogalmazd meg előbb, hogy mit szeretnél, gondold végig milyen kapcsolatot építenél, miről szólna az a társulás? Ha neked nincs fogalmad róla az Univerzum is honnan tudná, hogyan vonzanál, ha te sem tudod mit akarsz… Ilyenkor általában nem jön senki – szinte észre sem vesznek sokan. Vagy csak ugyanolyan bolyongó lélek kapcsolódna, aki szintén nem tudja mit akar…szerencsétlen társulás. Jobb bele sem gondolni micsoda fájdalmas csalódást hozna egy ilyen kapcsolódás. Hiszen akinek nincs semmilyen, nem tud annak a másiknak semmit se…üres, semmiről se szóló kalandot takarhat csak az ilyen.

Tisztítás és angyalozás is jó megoldás! Érdemes és jó lehetőség a boldogság angyaloddal is felvenni a kapcsolatot ez ügyben. A pozitív kisugárzás, a tiszta aura csillogóvá varázsol. A saját személyes rezgésed emelkedik, pozitívra tágul az energiatered. Minta mágnes olyan embereket vonzol, akikre számítani lehet.
Ajánlom szeretettel az energetikai tisztásokat: csakra-aura harmonizálást, rezgésszint emelést, szívcsakra oldást, elengedő fehér mágiát, és a szerelem bevonzást angyali energiákkal Neked! Még akkor is jöhet szeretet kapcsolatot az életedbe, ha nincs karmikus leckéd mással, s valójában tiszta a karmaköröd. A lehetőség, hogy boldog kapcsolatot teremts rajtad is áll. Ha te komolyat szeretnél olyan jön, ha flörtre vágysz azt kapod meg, ha együttélést tervezel csakis azok keresnek meg, akik hasonlóan gondolkodnak ez ügyben.
Fontos, hogy tudd, teremtő vagy – minden vizualizációs program agykontroll. Minden kimondott szó beégetődik abba bizonyos  mátrixba és vonzásnak indul. Ha sajnáltatod magad, sajna nem történik semmi se. De ha szentelsz magadnak több és nagyobb figyelmet elérheted azt, akire vágysz, aki neked teremtetett. Megkaptam, de rendesen – karmikus kapcsolatot a javából! – amely a ‘kidolgozás’ után  a karmakiegyenlítődés révén, szeretet-szerelemmé alakult át az évek során. Sokat tanított, sokat adott, sokat tanultunk, tanulunk egymástól. Azt vallom, hogy a tökéletes párkapcsolatot nem megtalálni, hanem kiépíteni kell, azaz lehet sok-sok pozitív hozzáállással.


A belső arany angyalod tudja az igazi válaszokat, bizony! A konzultáció alatt mély beszélgetésekre számít a lelkeddel – megnézzük miért nincs vonzás, és mi a megoldás. Olyan spéci terápiákat is ajánlok Neked, amivel önmagadat könnyedebben összerakhatod és  felépítheted. Használok tarot lapokat, számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, fehér mágiát – megnézzük azt, hogy a teljes képletedben hol áll a holdad, hiszen ez az eredeti női személyiség nem a napjegyed., valamint a lilith-holdadat is, ő lenne a fekete alszemélyiséged – majd egy auraolvasásban is részt vehetsz. Ha kell és szükséges kapcsolati rontáslevételt is végzek – van akin olyan átok ül, hogy boldog sose legyen! – ezt le kell tisztítani gyorsan, mindenképpen. Ha pedig szerelemkötésed volt a régivel, azt bizony el kell vágni, de azonnal. Keressetek bizalommal – kamerás skypeon és kamerás mesengeren is elérhető vagyok, leszek.

Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 0620 278 26 12
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/