A könnyű tavaszias menü – a család kedvence is lehet!
Rukolás körtesaláta
Hozzávalók 2 adahoz
-10 dkg rukola
-2 db körte
-5 dkg dióbél
-10 dkg márvány sajt
-0,5 dl olívaolaj
-4 ek balzsamecet
-só
-bors
Elkészítése: A megmosott, megszárogatott rukolát tálba tesszük. Hozzáadjuk a megmosott, felszeletelt körtét, a durvára vágott diót és az elmorzsolt márványost.
Az olívaolajat simára keverjük a balzsamecettel, majd alaposan megsózzuk, megborsozzuk. Az így kapott öntetet a salátára locsoljuk, és óvatosan összeforgatjuk. Azonnal tálaljuk, mert a rukola hamar összeesik. Lehet más zöld salátát is választanod hozzá, ha a rukolát nem annyira kedveled. Friss citromos teával remek estebéd lehet.
Mennyei étek, ha szeretek a különlegességest – jó étvágyat hozzá! Szeretettel, léleköleléssel:
angyal- és gyászterapeuta