A kezdetek kezdetén…

A legelején.

Amikor még nem mélyült el a párkapcsolat – tehát nincsenek erős energetikai szálak köztetek – érdemes „belenézni” a kapcsolat jövőjébe. Miről szólhat, mit adhat, mit taníthat. Mindenkinek lehet több párja is az életben. A szabad akarat elvén mindig a Nő választ – akár több lehetőség közül. Nem minden kapcsolat spirituális – de lehet szerethető és megélhető minőség.


Például ha egy hölgy olyan férfit választ társnak, akivel – egyértelműen korai özvegységre jut – kevés meghitt időt tölthet el együtt átgondolandóan dönthet erről még a kapcsolat-ismerettség elején.
Ha úgy dönt valaki, hogy nem akar egy perlekedős-féltékenykedős „nagytudálékosságal” élő emberhez kötődni – mert van már olyan fejlettségi szinten, hogy nem akarja ezt a minőséget átélni – dönthet úgy, hogy mást választ. Mert ha belemegy a kapcsolatba egy idő – ahogy telik múlik az idő arra jöhet rá, hogy jó kis „önsorsrontásban” él, ha nem válik…a lépj tovább.
Minden kapcsolat opció – lehetőség valaminek a megtapasztalására, önmagunk jobb megismerésére.
Ha tudom, hogy nem akarok nagyvilági életet élni, mondjuk egy világutazó párjaként, mert nem azt szeretem – és abban nem lennék pozicionálisan szabad, akkor nem mélyíteném el a kapcsolatot vele….stb.
Első körben mindig a sorsnevet, számmisztikát,  használom útmutatóként a sorselemzés-kapcsolat elemzésnél, majd a tarot lapokat faggatjuk, de jöhet akár a nagy „belenézés” a sorsútba is, amikor a lehetőségek állhatnak a múltban, a jövőben, de a jelenben is.
Egy szeánsz sok mindenre rávilágíthat – ezért is izgalmas lehetőség.  Valaki mondta egyszer…hogy mered?…beleszólni mások életébe…? Az asztrológiai képletem szerint  segítőnek jöttem és ehhez az áldáshoz megkapom az égi segítséget is. Minden amit tőlem hallasz, az nem az én „véleményem”…hallom-érzem-látom az infót és átadom.
Ha kíváncsi lettél, jelentkezz be kapcsolat elemzésre: várom a Hölgyeket angyalos stúdiómba, de online előre egyeztetett videómegoldásos foglalkozást is vállalok – érdeklődj a részletekről nálam.
Szeretettel-léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu