Varázslatos energiákban

Oroszlán Újholdban

Az újhold augusztus 4-én, vasárnap 13:14 perckor üdvözöl bennünket. A lezárás és újrakezdés idejében leszünk: engedd el azt, ami már túlhaladott rajtad és fogadd be az új lehetőségeket.


Gondold végig és összegezd az elmúlt időszakot – valós válaszokat találhatsz a miértekre. Ha nem érted mi miért történt/történik vele az életedben ezoterikus sorselemzéssel, önismereti  foglakozással kereshetsz.
A vitalitást, életigenlést, erős dinamikus energiákat hozó újhold az új kezdetek lehetőségét hozza el. Ha van célod vezet oda út is – programozd magad győzelemre. Önbizalom erősítő terápiás megoldással segíthetek, ha önértékelési gondjaid lennének. Légy bátor sorsteremtő, pozitív életigenlő. Ha hiszel magadban eléred a céljaidat, megvalósíthatod az álmaidat.

Az Időkapuban Jeratél őrangyal lesz jelen az Uraságok karából, Heszediél arkangyal csapatából. Jeratél őrangyal békét, örömöt, nyugalmat és pozitív energiát sugároz. Segítséget ad energiájával arra, hogy az életben sikeres legyél. Elakadásban  imagináld őt angyalszertartásban.
Este készülhetsz a teremtő mágiára. Ha nem tudod megfogalmazni mit szeretnél, legegyszerűbb, ha az univerzum teremtő erőire bízod és azt kéred, hogy olyan változások, események történjenek az életedben, ami a legjobb számodra.
A megtisztított kristályékszereidet, ásványköveidet, szerencse marokköveidet feltöltheted most is az újhold tiszta rezgésével.
A holdséta is erősen javallott – akár a kedveseddel, akár társasággal, egyedül is nosztalgikus hangulatba eshetsz.

Újhold mágiára, tértisztításra, elhunyt szeretted Fény hazába emelő angyal-szertartására, jövőbenéző tarotra, angyal mágiára, Új élet teremtő vezetett meditációra, rontáslevételre is kitűnő az alkalom.  Jelentkezhetsz Te is a programra – előre regisztrálni érdemes – szeretettel várom a spirituális Hölgyeket!
Szeretettel kívánok sok erőt a csodás új holdhónaphoz!Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus foglalkozások:
https://asajah.hu/ezoterikus-foglalkozasok-2

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu