Mágikus dimenzióportálban

Energetikailag ez a Teremtés időszaka!

Augusztus 8-án egy misztikus égi ‘dimenziókapu’ nyílik – a portál augusztus 12-ig nyitva marad. Csatlakozz Te is  az Oroszlán kapu bőségenergiájához.


Ez a portál valójában egy kozmikus kapu a fizikai és a spirituális világ között. Ez a csodálatos energia a végtelen szeretet beáradásával a segítségünkre lehet abban, hogy elengedd tudatosan a benned levő alacsony rezgésű fekete energiákat. Felismerheted a spirituális feladatodat, az égi küldetésed – van akinek megnyílik a harmadikszem csakrája, belepillanthat a jövőjébe, égi üzeneteket kaphat.
Használd ki ezt a napot egy ‘teremtő szertatásra’. Aktiváld a spirituális erődet. Szertartásodban használhatod az ametisztet (korona csakra) az apatit kristályt (harmadik szem csakra) a kék kalcitot (torok csakra) a fluoritot (szív csakra) a sárga hematitot (köldök csakra), a vörös hematitot (szakrális csakra) a vörös jáspist (gyökér csakra) kristályköveket a rezgésszinted harmonizálásához.
Csodás lehetőség teremteni most kapcsolati, anyagi, karrier stb. dolgokban is.
Összpontosíts a jövődre, a terveidre, a céljaidra – küld fel égnek imáidat. Fogadd be az Isteni végtelen szeretetet, hogy az örök van kiáramolhasson az életedbe.Csatlakozz a hozzád hasonló magas rezgésű emberekhez, keresd a pozitív emberek társaságát, barátságát.
Légy hálás a létezésnek, okosan, meggondoltan kommunikálj és cselekedj.
Kapcsolódj be szeretettel és teljes odaadással ebbe a csodás energiába. Bőségszertartásra jöhetsz hozzám: szeretettel várom a Hölgyeket angyalos stúdiómba.
Mágikus-misztikus megtapasztalásokkal gazdagodhatsz ezen a napon. Szeretettel-léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus foglalkozások:
https://asajah.hu/ezoterikus-foglalkozasok-2

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu