Mostanában történtek

Sokféle témával keresetek meg, most egy párat elmesélek.

Egy régi ügyfelem azzal keresett meg, hogy nem tudja eladni a megörökölt lakását, pedig nagy szüksége lenne a pénzre.
Kívánságára megbeszéltünk egy ülést. Az égiek azt üzenték neki, hogy egy szeánszban kérje halott rokonai segítségét, az elakadt ügyében. Angyalozásba kezdtünk – szertartást alatt az apai ág üzenete az volt, hogy gondoskodnak az ingatlan eladásáról: a vevő hamarosan érkezik.

Fiatalos ötvenes hölgy keresett fel azzal a  történettel, hogy sehogy sem sikerül állást találnia. Minden interjú megakad, elakad – már szinte mindennapos pénzügyi nehézségei támadtak.
A terápiás foglalkozást alatt kiderült a gond – a hibás, negatív hozzáállás miatt a karma ‘akcióba’ lépett – tisztulási folyamatba került. Ahogy felismerte, és beismerte, szembenézett a hibáival, a szellem világ üzenete az volt, hogy: őszre minden rendben lesz.  Felhívták rá a figyelmét, hogy addig is a pozitivitást gyakorolja.

Ajánlottak! –  kezdte az új ügyfelem a beszélgetést velem. Nincs rendben a házasságom, kifakult a szerelem, nem találom a kapcsolatban a helyem. Ahogy hazafelé közeledek már a gyomromon is görcse rándul. Nem tudom mit tegyek.
Az égiek szerint – használtam az ingát! – már nem lehet helyreállítani a szent szövetséget. A félelme, hogy egyedül marad tartja csak vissza a hölgyet a válásról.
Az Új élet teremtő meditációban láthatta, hogy a nem oly közeli, de nem is oly távoli jövőben már boldogságban él mással. Ez megnyugvással töltöttel, és belevágott a régóta tervezgetett költözésbe.

Csúnyán becsaptak megint, meg sokszor rontást is küldenek rám, mondja a telefonba egy női hang nekem – már annyi helyen jártam ez ügyben. Talán te tudsz segíteni nekem Asajah, hogy ez miért is van, ezért jöttem. Meghallgattam a történetét, mindent elmesélt. Közben megbeszéltünk egy találkozót.
A szellemvilág üzentét adtam át neki a szeánsz alatt: nemcsak a gondolatain, de a szavain és a cselekedetein is változtatni kell neki. Sokakat megbánt, becsap, kritizál. Minden, de minden visszafordult rá. Ezért érzi rosszul magát.
Beismerte, hogy így igaz. Tisztítás után pedig elhatározta, hogy másképp cselekszik, hiszen mindaz ami történt rajta áll.


Ma már páran jelentkeztek hozzám a jövő hétre, pedig még csak vasárnap van: az egyiknél rontás van a lakáson, a másik kapcsolat tisztításra jönne, a harmadik pedig egy elengedő meditációt szeretne, a negyedik vendégem angyal tanfolyamra jönne. És még csak el sem kezdődött a hét…nálam nem kell hetekig várni, van úgy, hogy aznapra is kaphatsz időpontot: ilyen az égi elrendelés.
Senki sem tökéletes és senkinek sem kell tökéletesnek lennie. Senkinek sem könnyű, mindenkinek vannak nehézségei. Az élet tele van tanításokkal, leckékkel és sorspróbákkal.
Ha úgy érzed, hogy valamiben elakadtál, nehézségeid keletkeztek, jelentkezz be hozzám, hogy megfejtsük az okát.
Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus Hölgyeket órás, másfél és két órás foglalkozásokra. Hívj, vagy írj rám a face cseten üzenetben és rugalmasan egyeztetünk. Szeretettel-léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus foglalkozások:
https://asajah.hu/ezoterikus-foglalkozasok-2

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu