Mágikus csodanapban!

NAGYBOLDOGASSZONY NAPJA VAN!


MÁRIA Mennybemenetelének ünnepét köszöntjük ma, augusztus 15-én. Misztikus Áldás energiákkal telítődik a téridő minősége. Ezt a napot hazánkban
Szent István nyilvánította ünneppé, majd később, az örökös nélkül maradt uralkodó, a halála előtti napon felajánlotta a Szent Koronát és Magyarországot Szűz-Máriának.
Magyarország védőangyala Gábriel Arkangyal, Ő az erő angyala, Magyarország védőszentje Szűz Mária, az Angyalok Királynője.

Nagy erővel, szívesen, szeretettel és nagy lendületben végezhetsz mindenféle karitatív munkát. Minden imát, hálaadó fohászt meghallgatnak az égiek.
Ezen a napon a szerelemmel kapcsolatos varázslatoknak is jó ideje lesz. Szeretettel várom a Hölgyeket párkapcsolat-elemzésre, szerelmi jóslásra, szerelmi mágiára, a már meglevő kapcsolatot megerősítő varázslatra, lélektársat bevonzó szerelmi angyal mágiára, angyalos jóslásra. Csodálatos nap van ma, a jelenlevő mágikus energiákban a házszentelésre is!

Az áldott teremtő időtérben legyen ma minden a legnagyobb jóként jelen, mindannyiónk életében! Szeretettel- léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus foglalkozások:
https://asajah.hu/ezoterikus-foglalkozasok-2

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu