Mágikus illatok

Hozd magad egyensúlyba a mágikus illatokkal.

A napjegyek illóolajai:

Kos
A Kos jegyében születettek mindig magabiztosan cselekszenek, kíváncsiak, energikusak, versenyszellemmel rendelkeznek, de gyakran szenvednek fejfájástól és stressztől is.
A neroli vagy a levendulaolaj segíthet megnyugtatni az elmét egy hosszú, stresszes nap után, valamint enyhíti a fájdalmas fejfájást.

Bika
A Bika szereti a biztonságot és a stabilitást, különösen a szerelemben. Jegyüket a Vénusz uralja, ami lehetővé teszi számukra, hogy megbirkózzanak a nehéz helyzetekkel és felfedezzék az élet jó oldalát.
A cickafark illóolaj segíthet nekik az egyensúlyban és stabilitásban, amikor nagy változásokon mennek keresztül, a ylang-ylang olaj pedig csökkenti a szorongást és megnyugtatja az elmét a tolakodó gondolatoktól.

Ikrek
Az Ikrek rendkívül érdekes egyéniségek. Kíváncsiak, gyors gondolkodásúak, humorosak és nagyon kreatívak. Gyakran alkalmazkodniuk kell a különböző helyzetekhez, és ez növeli érzékenységüket és idegességüket.
Az olyan olajok, mint a majoránna és a kakukkfű, segíthetnek enyhíteni a stresszes helyzetek által okozott feszült nyaki és váll izmokat.
A bergamott segíthet a szorongás enyhítésében és a hangulat felemelésében, ami segít az Ikreknek ébernek, tiszta és éles elmével maradni.

Rák
A Rák jegyében születettek rendkívül érzékeny egyének. Szeretőek, gondoskodóak, de egyben kiszámíthatatlanok is.
Gyakran szenvednek gyomorpanaszoktól, beleértve a gyomorégést, a fekélyeket és a folyadék visszatartást.
A legjobb olaj számukra a kamillaolaj, mivel ez segít javítani az emésztésüket.

Oroszlán
Magabiztos és megnyerő személyiségüknek köszönhetően az Oroszlánok hajlamosak erős energiát sugározni.
Ennek az energiának a fenntartásához az édes narancs illóolaj ajánlott – segít fenntartani az energiát és a pozitív hangulatot a munkahelyen vagy a napi feladatok során.

Szűz
A szüzek intelligens, nagyszerű perfekcionisták, gyakorlatias és felelősségteljes egyének. Gyakran szenvednek depressziótól, stressztől és allergiától.
A tömjénolaj segít nekik megnyugtatni elméjüket és betegségeiket.

Mérleg
A Mérlegek mindig az igazságot keresik, és sikerül fenntartani az egyensúlyt a romantika, a munka és a társasági élet között. Ám az e jegy alatt születettek gyakran szenvednek petefészek-problémáktól, hormonzavaroktól, vesekőtől.
Számukra muskátli illóolaj használata javasolt.

Skorpió
A Skorpió jegyében születettek szenvedélyes szerelmesek, erős intuícióval, erőteljes és titokzatos aurával rendelkeznek.
A muskátli illóolaj képes megszelídíteni a Skorpiók e vad oldalát. Segít egyensúlyba hozni az elmét a fokozott izgatottság idején.

Nyilas
A nyilasok lelkes utazók, és olyan illóolajra van szükségük, amely tovább ösztönözheti bátorságukat és lendületüket, hogy nyitott elmével fedezzék fel a világot. A teafa segíthet ebben, miközben az immunrendszert is erősíti.

Bak
A Bakok ambiciózus és határozott egyéniségek. Mindig hűségesek azokhoz, akiket szeretnek, és jó humorérzékük van. Gyenge pontjuk az ízületeik, a bőrük pedig hajlamos a pattanásokra.
A szantálfaolajjal végezett masszázs erősíti csontjaikat és csökkenti a kellemetlen érzéseket.
Ez az olaj a bőr problémás területeire alkalmazva elősegíti a gyorsabb gyógyulást, miközben csökkenti a pattanásokat okozó baktériumok számát.

Vízöntő
Mindazok, akik a Vízöntő jegyében születtek, a grapefruit illóolaj segítségével feltölthetik magukat egy hosszú munkanap után. Javítja a hangulatot és csökkenti a mentális fáradtságot.
Mivel a Vízöntők szorgalmas és intelligens gondolkodók, más illóolajok is, mint például a borsmenta is segíthetnek serkenteni az érzékszerveket, és éberen tartani őket egy nagyobb projekt során.

Halak
Amikor a Halak sebezhetőnek érzik magukat, a Pálmarózsa olaj segíthet enyhíteni az érzelmeket, például az ideges feszültséget vagy a szorongást.
Az illóolaj segít enyhíteni a kétségek érzéseit, növeli önbecsülésüket és önbizalmukat.

Soha ne felejtsd el, hogy mennyire különleges vagy, megérdemled a törődést, kényeztesd magad.
Ha önbizalom gondjaid lennének, ha stresszoldásra vágysz, szorongó-görcsös vagy, gyakran búskomorság tör rád, nem találod a helyed az életedben és folyamatosan blokkokat kapsz kereshetsz energetikai tisztítással, feltöltéssel is. https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/
Ha egyensúlyba hozod magad – teljes leszel. Szeretettel-léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus foglalkozások:
https://asajah.hu/ezoterikus-foglalkozasok-2

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu