Szent Mihály havában

Változatos, mozgalmas napok elé nézünk, az ősz első hónapjában.

A Merkúr már előreindult égi útján, vége a blokkoknak, az elakadásoknak, a hátráltatásoknak. Az elemző munkába most a tolató Uránusz is besegít – itt-ott meglepetést is hozhat.
A Neptunusz, a Plútó és a Szaturnusz még javában retrográd. Extra időt kapunk, hogy átgondoljuk az elmúlt hónapok történéseit,  és új látásmóddal belekezdjünk jó dolgokban.
A legfontosabb, hogy állj ki magadért, légy része az áramlásnak, tudd, hogy hova szeretnél eljutni.  Összegezz – mérlegelj – értékelj -dönts és  lépj tudatosan, okosan.
A Kazanlár tarot nagy arkánumából erre a hónapra: A  Diadalszekér VII. – A Csillag XVII. – A Világ XXI. lapot húztam. Válaszd ki a jó irányt, tégy a céljaidért, és eléred az álmaidat.


Legfontosabb bolygóállások:

Szeptember 1-én az Uránusz tolatásba kezd. – Elgondolásaink megvalósításához nagy segítséget ad majd.
Szeptember 3-án a Szűz újhold üdvözöl bennünket. – Abban támogat, hogy  megértő szeretettel forduljunk magunk és mások felé.
Szeptember  4-én a Mars a Rákba lép – érzelmileg igencsak motiváltak lehetünk minden sorslépésünkben.
szeptember 8-án a Merkúr a Szűz jegyébe  lép át.  – Kreatív energiákkal támogat céljainkban.
Szeptember 18-án a Teliholdat köszönthetjük a Halak jegyében.  – Felismerésekre ösztönöz, rávilágít a dolgokra.
Szeptember 22-én a Nap a Mérleg jegyébe lép át. – Az egyensúlyra törekvésben segít.

Ebben a hónapban is lesz sokféle állás: A trigonban, szextilben kreatívan haladhatsz, a kvadrát a probléma megoldás energiáját hozzák el számunkra,  a szembenálllás a feszültségekre mutat rá, az együttállás pedig egymást támogató, ill. korlátozó bolygóállást jelöl.
Kihívást  hozhat  szeptember 8-án a Nap-Szaturnusz szembenállás, szeptember 18-án a Merkúr-Szaturnusz, majd 20-án a Nap-Neptunusz, és végül 25-én a Merkúr-Neptunusz szembenállás. A külső-belső világunk rendbetételére inspirálnak az energiák. Ha megrekednél, hívd a Sorsangyalokat, hogy megtaláld a helyes irányt.

Az ősz arkangyalai: Mihály, Haniel, Rafael, és Zadkiel. Vágyaid, terveid, céljaid érdekében imagináld őket angyalszertartásban.
Szeptember a 9-es rezgése alatt áll – a Neptunusz bolygó képviseli. megvilágosodás, spiritualitás, szellemi erőt jelképez.
Ebben a hónapban irányváltás szükséges sok dologban. Emeld az energiaszinted és őrizd meg a lendületedet. Az aktívak és hitben élők szerencsések lesznek – lépj be te is az elhivatottak táborába.
Ha kérdéseid lennének hogyan alakul-alakíthatod az életed – keress meg ezoterikus foglalkozással: szeretettel várom a spirituális úton járó Hölgyeket, angyalos stúdiómba. Oldás, blokkoldás is a program része – bátran jelentkezz be, egyeztess velem.
Élvezzétek az életet – ambíciót és kitartást, szerencsés lehetőségeket kívánok most kezdődő, mágikus spirituális őszben! Szeretettel-léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus foglalkozások:
https://asajah.hu/ezoterikus-foglalkozasok-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:  
https://asajah.hu