Varázslatos energiák érkeznek

A misztikus-mágikus Halak teliholdban.

Szeptember 18-án, szerdán 4:36-kor a Merkúr-Szaturnuszban csodás, mágikus-misztikus Telihold lesz a Halak jegyében. Most lezárul egy fejezet, és elkezdődik egy új sorskör. A spirituális teliholdban hallgass a megérzéseidre, fontos üzenetek érkezhetnek lelki-szellemi vezetőidtől. Mutatják az új utat, kérhetsz tőlük tanítást, és sikeres megoldást az előtted álló feladataidhoz is.


Végezd el este az elengedő szertartásod: Gyújts meg a kedvenc füstölődet és egy fehér gyertyát – tégy fel egy kellemes relax zenét. Majd írd le egy papírra mi az, amit el szeretnél engedni, olvasd fel hangosan és égesd el Őrangyalod jelenlétébe – hívd őt csodás óindiai nevével. Meginvitálhatod a szertartásra Mihály arkangyalt is – jelenlétével megáldja és megszenteli a szertartásodat.

Az Időkapuban Menadél őrangyal áll, Kamaél arkangyal csapatából. Imagináld, idézd meg őt, hogy segítségedre legyen a sikeres megújulásban.

A Merkúr-Szaturnusz feszültséget generáló rezgéseiben a szeretet terétől kommunikálj, lehetőség ne vállalj be most nagyobb kihívást. Tégy rendet a lelkedben, gyűjts erőt a továbblépéshez. A  Nap-Uránusz az elkövetkezendő napokban hozhat jó lehetőségeket, szerencsés megoldásokat.

A telihold séta most is jól eshet a külső szabad téridőben.  De érdemes megtisztítani és feltölteni a magas fény-rezgésekkel ásványköveidet, és kristályékszereidet is – a tarot lapjaidat is megtisztíthatod.



Remek időpont lesz: elengedő szertartásra, angyalos mágiákra, szerelmi varázslatok kiteljesítéséhez, vagy fogyókúra elkezdéséhez, harmadik szem csakra hangolásra, Fény hazába emelő szertartásra, és tértisztítás-szentelésre, tarot jóslásra is. Mától lehet jelentkezhetsz a telihold angyalos mágiákra: várom az ezoterikus Hölgyeket, angyalos stúdiómba! Online is vállalok foglalkozás – egyeztess velem a videóhívásos megoldásra.
Szeretettel kívánok áldásos új lehetőségeket, szerencsés pozitív, sikeres, emelő változásokat, Mindenkinek!

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig. – hétvégén is!
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus foglalkozások:
https://asajah.hu/ezoterikus-foglalkozasok-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu