Spirituális tanácsadás

Iránymutató- fejlesztő foglalkozás ezoterikus Hölgyeknek!

„Soha semmi nem múlik el addig, amíg meg nem tanított minket arra, amit tudnunk kell.” – Pema Chödrön


Ha spirituális tanácsadásra, ezoterikus foglalkozásra jelentkezel ne csak arra számíts, hogy az égiek üzenetét kapod meg, és azzal majd jól elleszel. A foglalkozás arról is szól, hogy hogyan érheted el az álmaidat, mivel teremtheted szebbé az életed.
Milyen ezoterikus gyakorlattal,  azaz önmunkával dolgozhatsz magadon, hogy célba érj. Hogyan tudsz pozitív dolgokat elérni tudatosan, a megérzéseidre hallgatva, ‘józanparasztésszel’!
Az ülésen sok jó tanácsot és pozitív mintát kaphatsz arra, miként tudod a legtöbbet kihozni egy helyzetből, és hogy lehetsz jobb ember, hogy szintet lépj és te magad is spirituális emberré (lélekből élő emberré) válj.
Ha mindeközben másoknak ártasz, helytelen életvitelt folytatsz, stb.. hatalmas blokkokat képezhetsz magadnak – megakadsz, és elakadsz.


Minden negativitás elvesz belőled ,és minden pozitivitás többé tesz. Téves az, hogy a következő életbe átviszel karmát. Az azonnali spiritualitás dimenziójában vagyunk: a  mostani inkarnációban  kiegyenlítődik minden spirituális adósság – mindenki megtapasztalja azt, amit mással tesz, amit más ellen elkövet.
Szabad megengedésben élned. Bocsáss meg. Engedd át a félelmet, a megbántódást, az ítélkezést. Szeresd, becsüld, tiszteld magad.
Gyűjthetsz pozitív karmát is – apró, nemes gesztusokkal, jó cselekedetekkel. Te döntöd el, hogy mit teszel – minden kihívás önbeavatás is egyben – megtapasztalva tanít, fejlődni segít.  Hallgass belső arany angyalodra, a felsőbbrendű énedre –  a benned levő szeretet megmutatja a helyes utat!


Ha úgy érzed, hogy elakadtál, nem érted, nem tudod mi miért történt/történik veled az életedben – keress meg ezoterikus tanácsadó-foglalkozással. Várom a Hölgyeket angyalos stúdiómba, de vállalok online,  előre egyeztetett videóhívást is  – érdeklődj a részletekről nálam. Grátisz: energetikai hangolás – rezgésszint emelés.
Ha behangolt-áldott-szentelt gyertyát szeretnél (tértisztításhoz) ill. programozott vizet (célmegvalósításhoz), jelezd előre elkészítem Neked. Szeretettel-léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus foglalkozások:
https://asajah.hu/ezoterikus-foglalkozasok-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu