Ha valami újat szeretnél kipróbálni.
A baconbe tekert spárgát egyszerű elkészíteni. Semmi többet nem tartalmaz, mint zöldspárgát, bacont, azaz szalonnacsíkokat, és három alapfűszert: sót, borsot és fokhagymát. És ennyi! A sütés hatására koncentrálódnak az ízek, és pillanatok alatt el fog fogyni a tepsi tartalma. Paleo és ketogén diétába is remekül beilleszthető.
Hozzávalók:
– 1 csomag zöldspárga
– 10 szelet bacon
– só ízlés szerint
– bors ízlés szerint
– fokhagymapor ízlés szerint
– 2 ek. olívaolaj /zsír ha Regenor kúra alatt vagy/
Elkészítése: A spárgák fás végét tördeljük le. Utána helyezzük egy sütőpapíros tepsire. Ízesítsük fokhagymaporral, sóval és borssal. Hármasával tekerjük fel őket egy baconbe. Egymás mellé helyezzük őket a tepsiben és mehet a sütőbe 20-25 percre 200 fokon. Érdemes közben forgatni őket, hogy a bacon mindenhol ropogjon. (Én grillsütőben csinálom.) Édesburgonyával is tálalhatod. Ha kedvet kaptál hozzá – ne fogd vissza magad! – készítsd el. Szeretettel-léleköleléssel:
Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu