A tarot üzenete

Való világ – igaz történetek

Volt egyszer, hol nem volt, volt egyszer egy gazdag ember, s a felesége…amolyan érmék király, ha a tarot lapok alapján nézzük.
S egyszercsak a feleség felkeres: elmegyek a vetőasszonyhoz mondván, s felutazott nagybudapestre.
A kérdés egyszerű: miért nincs pénzük mikor nagyon sok van, s mindig elmegy…nem tudjuk kezelni a helyzetet.
A kérdező férje valóban gazdag, istenajándék, sorskeze amit kap. Csakhogy ilyenkor, hogy forgatni tudja le kell ám tenni az “oltárra” is. S mivel a mecénásunk nem patronál senkit, őrzi a jutalmat – ami adatott, el is vétetett..
S van még egy nagy gond: a nagyszülők halottak, s mint egy rontás úgy áll mindkét félen az átok, haragban éltek, haragban haltak…temetésen se voltak.

Tarot üzenete

A taró üzenete egyértelmű – a szeretetlenségben nem lehet továbblépni – békülni kell, a hátrahagyottakkal, azaz: az élőknek a holtakkal.
S meglehet, beszélni kell, nem gyónás – nem, nem az, inkább afféle lelki beszéd, vezeklés, kérve-kérés, amolyan igazi megbánás az kell most ide.
S a feleség rajta van: megtörténik az idézés…elhangzik a kérés..s láss csodát: a bajban már a lélek is letérdepel, igazi a megbánás. S továbblépve a nyitott térkapun vigyázza már a nagy család titkait, s segítve őket halkan, álomban-ébren az igazi hitre.
A szellem megbocsájt, a lélek megpihen…vége a nagy ráhatásnak, mindenki felszabadulhat.
S jön a ráadás – az unoka érkezik, egy kicsiny lélek hamarosan leszületik a boldogság áradatban. A történetnek ezzel vége, se hossza – mert hamarosan újabb akadály kerül, ha nem változtatnak…

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta