A kristálykövek és a szerelem.

NYÁRI SZERELMI HOROSZKÓP

Augusztus van, szinte izzik a levegő a csodás szerelmi hónapban. Ebben az évben mindenki párra találhat, no persze ha van benne eziránt egy kis hajlandóság. Előkerülnek a nyárestéken a pazar színekben csillogó kristályékszerek. Ezek a csodás kis gyöngyök fokozzák a vonzerőt, angyali energiát tárolnak – nem árt ha a bal kezeden hordod, ott nagyobb ereje lesz.

A Kosoknak a nyár is kedvez, ha egyedülálló vagy az augusztus elhozhatja az új ismeretséget, talán egy partin, talán egy rendezvényen ismerkedhettek meg. Csábításra a leopárdjáspis a legjobb lehet.

A Bika napjegyűek számára, ha kapcsolatban élnek egyre mélyülhetnek az érzelmek, egyedülállóknak pedig hozhat új szerelmet, egy még ismeretlen férfi személyében. Malachit a te kristályod, szinte mindenkit elvarázsol.

Az Ikreknek, ha szakításban lennének gyorsan megtörténhet, ha kapcsolatban akkor pedig vigyázz a féltékenységre, egyébként meg minden remekül megy nálatok. A tigrisszemnek lesz nagy varázsa, lehet karkötő, vagy függő.

A Rákokra egy kellemes nyáron programom – talán egy utazáson, vagy kiránduláson – vár a nagyő… ha pedig lenne, akkor nagy lesz a romantika ezen a nyáron. A karneol gyöngysort ajánlom.

Az Oroszlán napjegyre egy szenvedélyes kaland várhat – ha párban lennél kapcsolatod is megújulhat,szerelmes vonzerőd lesz, de nagyon. Az Aventurin tesz csodás veled, ha hagyod.

A Szűz jegynek is kedveznek a nyári napok – egy új kapcsolatnak lesz nagy jövője, párban romantikus nyárnak nézel elébe. A citrin karkötő számodra a legszebb ékszer.

A Mérleg hölgyre egy szép kaland vár, flört a nyári napokban, ha párkapcsolatban élsz, az igen-igen elmélyülhet. A Turmalin segíthet a szépséged kiteljesedésében.

A Skorpióknak vadász sem kell – lesz hódoló ezerrel,ha párban lennél nem kicsit felerősödnek köztetek a szexuális energiák. A malachit rezgése csodákra képes – viseld, akár egy ékszert.

A Nyilas jegynél felbukkanhat egy valaki az ismerősök köréből, aki szívesen veled lenne – kísértő lehet, hogyha kapcsolatban élsz. A kalcedonnal tündökölhetsz.

A Bakoknál egy új szerelem jelentkezhet, ha elengedtet a régit; ha pedig párban vagy minden összezördülés a múlté, nagy lesz köztetek az összhang. A rodonit karkötőben pompázhatsz, ha viseled a megbocsátásban is segíthet.

A Vízöntőre is rátalál a szerelem hamarosan – romantika ezerrel, akár singli vagy, akár kapcsolatban. A karneolra voksolj, csodás kő, varázshatalmad lesz tőle is, szerencsekő.

A Halaknak is párja akad, na nem virtuálisan… a kapcsolatodban törekedj a meghittségre, s akkor nem kerül el a szerelem. A képjáspis segíti az újrakezdést, és igen vonzerőt ad neked.

Így lesz ez nagy általánosságban, de “a kivétel mindig erősíti a szabályt”!

NYÁR VAN, TALÁLJON RÁD A SZERELEM!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorselemzés.-
Párkapcsolat elemzés – Szerelmi Tarot.

Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 20 278 26 12