Mert megérdemled!
Egy kis kényeztető desszert neked, akár reggelire, akár nasira is fogyaszthatod. Az elkészítése könnyű, ízletes és finom.
Zabpelyhes banánpalacsinta
Hozzávalók:
-2 db banán nagyobb, érett
-1.5 dl kókuszital
-15 dkg zabpehely
-2 db tojás
-2 teáskanál sütőpor
-kókuszzsír a sütéshez
Elkészítés: A banánt alaposan nyomkodd meg villával, majd add hozzá a kicsit felvert tojást, a kókuszitalt, a ledarált zabpelyhet, a sütőport. Aprítógépben is összekeverheted. Fontos, hogy a tészta folyékony legyen.
Egy nagy serpenyőben hevítsd fel a kókuszzsírt, majd kanalazz bele a masszából. Hagyd megpirulni a palacsinta alját körülbelül két-három perc alatt. Amikor buborékok kezdenek megjelenni a tetején, egy határozott mozdulattal fordítsd át, és süsd meg a másik oldalát is. Tálald kedvenc feltéteddel.
Kicsit különlegesebb süteményt kapsz, ha a piskótába mogyorót, a töltelékbe pedig mogyoróvajat teszel. (Felturbózhatod kedved szerint.)
Minél érettebb a banán, annál édesebb lesz a palacsinta. Egészséges és finom – ha szereted a palacsintát bátra elkészítheted. Szeretettel-léleköleléssel:
Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu