Húsvéti vendégváró
Ízletes, finom – a vendégeidnek is ízleni fog – igazi magyaros csemege.
Hozzávalók:
– 1 kg darált hús
– 3 fej hagyma (nagyobb)
– 3 csokor petrezselyem
– 1 kg burgonya (reszelt )
– 4 db tojás
– 2 gerezd fokhagyma
– 25 dkg zsemlemorzsa
– bors
– só
– bazsalikom
Elkészítése: A burgonyát lereszeljük, a levét kinyomkodjuk, hogy megszabaduljunk a felesleges nedvességtől. Hozzáadjuk a darált húst, majd az apróra vágott petrezselymet, a zúzott fokhagymát az apróra vágott vöröshagymát, valamint a zsemlemorzsát, a tojásokat és a fűszereket.
Jól összedolgozzuk, minimum fél órát hagyjuk érni az ízeket.
Henger alakúra formázzuk, forró olajban kisütjük. Forrás: internet
Jó étvágyat kívánok! Garantáltan ízleni fog – talán köret sem kell hozzá, vagy valami mártogatós. Saláta levélen tálalhatod. Szeretettel-léleköleléssel:
Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu