2022 A Jupiter éve lesz!

A jupiteri energia nagy változást hoz mindenki számára!

A Jupiter a nagy szerencse, a bölcsesség, a törvényes rend, az emberszeretet, az igazságosság, az istentisztelet, a hit és jóindulat bolygója.


A 2021-es szaturnuszi nehézségek, próbák és tanítások után a jupiteri év sok pozitív változást tartogat:  optimistábbak, lelkesebbek leszünk. A Jupiter őrzője Zadkiel arkangyal –  ő védelmezi a 2022-es évet. Zadkiel az igazság, a nagylelkűség, a kegyelet, a barátság védőangyala. A jövő év pozitív fordulópontokat, a véletlenszerűnek tűnő eseményeket és a nagyszerű lehetőségeket ígér. Ha kíváncsi vagy mit hoz számodra a következő év,  jelentkezz be éves előretekintésre.

É V E S   T A R O T   e l e m z é s!

A jövő évi tarot-elemzésre máris regisztrálhatsz, megtudhatod mi vár rád a személyes éved tükrében. Időpont egyeztetéssel bátran kereshetsz – szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket! Az órás program tartalma: Kazanlár-tarot, számmisztika – csipetnyi asztrológia – Angyal tarot – auraolvasás. Grátisz: csakra-aura-meridián harmonizálás, rezgésszint emelés. Kamerás messengeren, ill. kamerás skypeon is vállalok foglakozást. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu