A gyógyítók ‘varázslók’

Újrahangolásban

“A gyógyítók nem orvosok, nem is gyógyszerészek, ők egyfajta varázslók. Általában részletes anatómiai ismeretekkel sem rendelkeznek, mert nincs szükségük rá.
A gyógyítók az energiák és a lélek ismerői, akik képesek felébreszteni az emberekben az öngyógyítás csodálatos képességét, azáltal, hogy vissza vezetik az embert az univerzum energiáihoz. Igen jól hallottad, minden ember veleszületett képessége az öngyógyítás, csak elfelejtettük. Ha a testünk energetikai rendszere jól működik képes magát regenerálni. Ha elvágod az ujjad, a vérlemezkék eltorlaszolják a nyílást, majd vissza építik a bőrszövetet, ugyanígy működik ez máshol is. Persze ez nem azt jelenti, hogyha levágod az ujjad ne keress egy orvost, aki szakszerűen ellát, találd meg mindig az egyensúlyt az ésszerűség határain belül.
Létezik minden emberben egy csodálatos pulzáló energia, amely rendben tartja mindig az egészséget, ha ez felborul, rosszul működik, bizony akkor jönnek a bajok. Ilyenkor futunk segítségért, de sokszor csak tüneti kezelést kapunk és nem indítja be senki újra a generátorunkat.
Ha meg is szűnik a tünet, keress egy gyógyítót, aki segít újra hangolni az energiáidat, mert a betegség csak egy tünete annak, hogy felborult az energia rendszered. Vedd fel a kapcsolatot újra az univerzummal és a földdel, lépj újra az energiaáramlásba.” – Élió


Energetikai tisztításra, energetikai rezgésszint emelésre gyógyulást segítő energia átadására – hangolásra, harmonizálásra jöhetsz hozzám hat naponta, két hetente, de legalább havonta egyszer hasznos és érdemes! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
párkapcsolati tanácsadó

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu