A Hold az Ikrekben telítődik holnap!

TELEHOLD A levegős Ikrek jegyében!

November 23-án, pénteken 6 óra 40 perckor telítődik a Hold a levegős Ikrekben. Ma százszoros energiák hatnak!

“Amíg jobban félünk a változástól,mint a megszokott rossztól,
addig minden marad a régiben.” – Dave Ramsey

Igazi bölcselkedő teleholdunk lesz, igazából szinte mindenre nyitottabbak leszünk. Tudatosan, nyílt és őszinte szeretetteljes kommunikációval oldhatjuk a bennünk lévő feszültséget is.Csodás, erős energiákat kapunk ezen a napon, ami megsokszorozza erőinket a téli napokra. Az egyik legkedvesebb kártyámból, a Kazanlár-féle különleges Kör tarotból mára a XX.Szent István, a Feltámadás tarot lapot húztam. Ha pozitív vagy harmonikus jövőt, tartós boldogságot ígér, stabilitást, az összhang megtalálását mindenben.  Pozitív megerősítése lehet ennek a napnak: “Szeretem magam, boldog vagyok. Sikeres, magabiztossággal életemet én irányítom.”

A nap a Nyilasba lép – hittel, bizalommal minden sikerülhet, ha a fény felé tartunk. Ezen a csodás napon az energetikai gyógyítás is nagyobb erővel hathat – érdemes a kezeléseket erre a napra időzítened, viszont műtétekre nem alkalmas az idő, erre is hallgass. Könnyebb lesz ismeretséget is kötni a következő napokban, és a jövőbeli terveiteket is nagy elánnal oszthatják meg szeretteitekkel. Barátságok ápolására is remek időszak, társasági rendezvényeknek is helyet ad. A közlekedésben viszont legyetek a megszokottnál is óvatosabbak! Álmaitok sokkal intenzívebbek lehetnek ,a szürreális színekben pompázók profetikus álmok lesznek. Ha viszont nem álmodtál semmit, akkor is üzentek – csak az a tudatalattidnak szólt, és pár nap múlva feljön a tudatba, tőle szinte megvilágosodsz! Ha szereted a kristályékszereket most holdkövet, hegyikristályt, tigrisszemet is bátran viselhetsz!Szeretteiddel légy empatikus és figyelmes – az esti programokhoz finom teát, forró csoki ajánlott, és hallgathatjátok a kedvenc zenétek, harmonikus együttrezgésben.

Az Időkapuban a Fejedelemségek karának őrangyala, Vehuél angyal áll. Energiája felerősíti az öt érzék észleléseit. Segít, hogy pártfogoltja biztonságban éljen. “Vehuél angyal kérlek, irányítsd törekvéseimet emelkedett és nemes dolgok felé, amelyek méltók a te szent nevedhez.”

Könnyedebbek és nyitottabbak leszünk ez a teleholdas napon – az elengedéshez is erőt kapunk. Elengedő energiáidat összpontosítsd most a mélyen tárolt elfojtásokra, azokra a legbensőbb traumákra, amiket mélyen elrejtettél magadban – hozd egyensúlyba lelkedet. Fogalmazd meg magadban, és írd le egy papírra azt, amiben korlátozva érzed magad, majd égesd el és nézz bele a hamuba, az üzenetet ott találod benne – majd engedd el és szórd, fújd szét a novemberi szélben! Szerencsénk lesz, mert az elengedést most a Jupiter bolygó is erősen segíteni fogja. Az esti varázslathoz már a teremtő mágiákat használd – ha kedved lenne hozzá angyalmágiákkal kereshetsz! Most hatásosabban sikerre vezet minden szerelmi vagy kreativitást, művészi tehetséget fejlesztő varázslat.

Kívánok Nektek áldásos Teleholdat!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Útmutató tarot – tanácsadás
Energetikai tisztítások
Tértisztítás
Oldás, blokkoldás, teremtő mágiák – spirituális terápiák.
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

ASAJAH – SPIRITUÁLIS TANÁCSADÁS HÖLGYEKNEK!