A NAGY DÖNTÉS ELŐTT – ÖNISMERET

SORSELEMZÉS – SORSFORDULATOK – KARMA – SPIRITUÁLIS FELADAT.

„Néhány ember azért született, hogy a folyó partján üldögéljen. Néhányan azért, hogy megcsaphassa őket a villám. Néhányuknak jó érzéke van a zenéhez. Vannak, akik művészek. Vannak, akik úsznak. Vannak, akik értenek a gombokhoz. Néhányan színészek. Néhányan pedig anyák. És vannak, akik táncolnak.” – Benjamin Button különös élete c. film

Életünk menetét oly sok apró dolog is befolyásolhatja. Sokan csak rohannak, mindenkit elfoglalnak a saját gondjai. Oly sok arcot látni, hogy az ember könnyen elveszve érzi magát. Most már tudom: semmi sem történik véletlenül. Minden pillanat megmérettetik, minden lépés megszámoltatik… A sorselemzés mintegy tükröt tart elénk, így mutatja meg életünk fő irányvonalait, a nekünk rendelt “igazi utat”, az ezt övező fenyegető szakadékokat, mint káros hatásokat, s a felívelő szakaszokat, mint pozitív változást jelentő lehetőségeket. Nem változtathatjuk meg a sorsunk, amíg az érzéseink ugyanazok maradnak. Az önismeretünk és önfejlesztésünk során tett lépéseink egyet jelentenek sorsunk kovácsolásával.

 

A tarot nem dönt helyetted, csak tanácsot ad, ha rábízod magad. A kártya varázslatos lapjai segítenek eligazítani a hétköznapokban. A tarot, az asztrológia – egy ponton valamennyi előrejelzési mód megegyezik:nem konkrét tényeket, hanem opciókat közöl. Az ember sorsa ugyanis – szabad akaratának alapján – lehetőségeinek kiaknázásától vagy elutasításától függ. A sorsfordulatok azok a ciklusok, amelyekben előreléphetünk életünkben. Az előző életbeli karmák utat mutatnak a mostani lehetőségeknek. Van, amikor sorsszerű események zajlanak, amelyek mindenképpen bekövetkeznek ebben a földi életben, és van, amikor különböző életesemények között szabadon választhatunk. Rendszeresen tartok blokkoldást, tisztító- rezgésszintemelő meditációkat segítek a testi, lelki problémák megoldásában is.

Mindenkinek saját magának kell meghozni a döntést, hogy milyen irányban folytatja az életét! Fontos, hogy tisztában legyünk önmagunkkal és képesek legyünk a pozitív változásra. Aki eljutott odáig, hogy spirituális tanácsadóhoz fordul segítségért, többnyire olyan élethelyzetben van, amikor egyedül nem képes dönteni.A sorselemzés valójában segítségnyújtás problémával küzdő, döntéshelyzetben lévő, kérdéseire választ kereső emberek számára. A sorselemzés egyik legfontosabb szempontja a felszálló holdcsomópont helyzetének vizsgálata a 12 állatövi jegyben. Az állatövi jegyek fontos információkat tartalmaznak előző életünkről, és jelenlegi életfeladatunkról, a jelenlegi inkarnáció célját jelzik, a személynek ebben az irányban kell fejlődnie. A leszálló holdcsomópont fényt derít a múltra, a felszálló pedig megvilágítja a jelent – jó tudni ezeket.

A jövő szüntelen mozgásban van, nem egy lehetséges jövő van, hanem sok, lehetséges út. A sors egy híd, amit te építesz. A sors nem egyenes út, sok elágazás van rajta. Szabadon eldöntheted, merre mész, de valahogy visszafordul az út, és visszavezet az eredeti sorsodhoz. A sors kereke állandóan mozgásban van…. Az emberre néha azon az úton várnak a legnagyobb csodák, amelyre nem önszántából lép. És van egy világ a miénken túl, ahol mindnyájunk lelke összekapcsolódik a nagy terv részeként. Nem menekülhetünk önmagunk elől, a sorsunk kiválaszt bennünket.

Szeretettel várom sorselemzésre a spirituális úton levő Hölgyeket!

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – ajándék energetikai tisztítások
Bejelentkezés: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Budapest,Örs vezér tere – Asajah stúdió
Időpont egyeztetés: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php