A Jupiter a Kosba lép – új irányok

A Jupiter bolygó, a spiritualitás, a bölcsesség és a jólét bolygója

A nagy jótevő és szerencse bolygója 2022 május 11-től október 28-ig a tüzes Kos jegyében fog tartózkodni.
A tüzes türelmetlen energiák bátor magabiztossággal ajándékoznak meg, erősen célorientált és kalandvágyó is lehetsz. Egyesekben igencsak erősödik a vállalkozó szellem. Megnőhet az érdeklődésed olyan dolgok után is, amelyek ez idáig  nem vonzottak. Új lehetőségekkel új kihívások nyílnak meg előtted. Célorientáltabb és kezdeményezőbb lehetsz, ha ráhangolódsz az energiákra.

A Kos-Jupiter negatív aspektusa egyeseknél  felerősítheti az arrogáns, agresszív erőket, – előtérbe kerülhetnek az ösztönös vágyak, a kompromisszumképtelenség, a forrófejűség a megfontoltság helyett. Vigyázz, tehát, hogy csak olyat lépj meg, amit már előtte alaposan átgondoltál.
A Jupiter őrzője Zadkiel arkangyal. Zadkiel az igazság, a nagylelkűség, a kegyelet, a barátság védőangyala és az idei év arkangyala. Segít, hogy elengedd a régóta magadban tartott haragot és az áldozati szerepkört. Ezáltal képes leszel arra, hogy isteni életcélodra koncentrálj, 
A bolygó szerencsekövei: a kék és sárga topáz, a turmalin, a sárga cirkon, a sárga zafír, a lapis lazuli, az ametiszt, az azurit, a heliotrope, és a  jasper. Tarthatod a kristályokat a lakásodban, a spirituális oltárodon. 

Az, hogy hol melyik jegyben állt a Jupiter a születésedkor, a teljes asztrológiai képletedből tudhatod meg – ha bejelentkezel hozzám.
Annak érdekében, hogy a Jupiteri energiát megerősítsd magadban, fejleszd a lelkiséget. Légy barátságos és udvarias,  adj hálát szavakkal és tettekkel. Gyakran mosolyogj, segíts a rászorulóknak és a Jupiter bolygó energiája harmóniát és pénzügyi jólétet biztosíthat a számodra.
Ha kíváncsi vagy mi vár rád az elkövetkezendő időszakban, keress meg tarot előretekintéssel – szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket angyalos stúdiómba. De kamerás messengeres foglalkozást is vállalok – érdeklődj a részletekről.

Szerencsés időszakot kívánok, szeretettel Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu