A lélek üzen

Mit üzen a betegséged?

Amit nem teszel rendbe érzelmi téren, az átíródik a fizikai testre, és 285 nap után és betegség formájában jelentkezik. Ezzel a lélek üzen, hogy valami nincs rendben benned – vedd észre, és old meg. A betegséget nem gonosz erők küldik, és nem vásároljuk meg, hanem te teremted.
Szeretettel ajánlom minden hónapban legalább egyszeri alkalommal a csakraharmonizálást. Ha valamelyik csakra elakadásban van értelmezhető máris ott az üzenet benne neked, hogy az ahhoz kapcsolódó érzelmeidet rendezd. Gyógyulást segítő energiákkal közreműködve, együttműködve veled megoldjuk, feloldhatjuk a blokkokat. Tehát nem feltétlenül íródik át a fizikai testre, és nem okoz majd testi tüneteket.
Nem kell, hogy betegség, megelőzheted a bajt. Ha figyelsz a lelked üzeneteire, egészséges maradsz. Ott ahol a ‘betegség’ karma, ott is leemel belőle, s meghagyja csak megtapasztalásnak a kellemetlenséget tisztító üzenetként.

http://asajah.hu/minden-betegseggel-a-lelked-uzen/


Szemek:
megmutatják, hogyan látjuk a világot, rövidlátással, távollátással.
Meglátjuk-e, belátjuk-e, illetve rálátunk-e a dolgokra? A szem a lélektükre. Ne csak nézzünk, lássunk is.

Fülek:
minden akupunktúrás pont megtalálható itt szerveinkről. Meghalljuk-e a külső és “belső” hangokat. Mit hallunk meg és mit nem akarunk meghallani, vagy mit kellene, hogy meghalljak? Figyelek-e a belső hangra is, amely szívből jövő, és figyelek-e lelkem hangjára,figyelek-e az angyalaim hangjára? Mivel kapcsolatos dolgokat nem hallok meg? Miért nem hallgatok meg másokat? Karmikus a betegségem?

Fogak:
rágódás, mi az, amin rágódom? A szerveink jelzéseket küldenek felénk. Hogy miként? Például fáj a fogad. Felteszed magadnak a kérdést: ugyan mi az, amin rágódom, valójában mi foglalkoztat engem, ami fájdalmat okoz?
Abban a pillanatban, mikor felismered, a fájdalom is szűnik. Tehát mondhatjuk azt, hogy a testünk a barátunk, hisz szól időben.Figyelmeztet, hogy itt a változtatás ideje. Meg kell oldani azt a bizonyos problémát, és nem rágódni rajta. Amennyiben nem oldom meg, úgy sajnos elveszítem a fogamat, akár többet is. De így van ez minden szervünkkel, mindegyikhez tartozik egy-egy feladat.

Nyak: gondolatok, érzelmek, nyakasság.

Gerincoszlop:
hogyan állok az alázatossággal, képes, vagy képtelen vagyok az alázat gyakorlására? Hogyan állok életemben az egyenességgel? Alázatosabbnak kellene lennem, vagy túlzott alázatra kényszerítenek? Képes vagyok-e valódi alázatra? Az anyagi vagy az érzelmi oldalam az erősebb?

Bőr:
mint távolságtartás: Mire hívja fel a figyelmem? Mit üzen nekem ez a szervem? Milyen élethelyzetekben nem léptem túl jelenlegi határaimat, pedig megtehetném és szükséges lenne? Kik, milyen dolgok sértik határaimat? Hogy állok a kapcsolatteremtéssel? Elkülönülésre kárhoztatom-e magam?

Gyomor: Mit nem tudok, vagy nem akarok lenyelni? Mit nem tudok megemészteni? Mi ülte meg a gyomromat?

Epe: van -e bennem keserűség? Régi sérelmek. Ha már megkövesedtek = epekő

Vállak: ha fáj, sok teher van rajtad, amiből le kell tenni.

Hát felső része: az elraktározott dühöt hordozzuk itt, különösen a két lapocka között.

Térdek: a haláltól való félelem. Félelem a változásoktól, a lépések megtételétől, vacillálás megtegyem-e, ne tegyem meg?

Torok: kimondott, ki nem mondott szavak.

Szív: érzéseinket fejezzük ki, vagy nem fejezzük ki. Szeretet áramoltatása vagy visszahúzódás.

A tudatosság az első lépés a változás és a gyógyulás folyamatában.
Negatív élethelyzetben az ego így teszi fel a kérdést: “Miért éppen én?” A szeretetteljes Hit által a kérdés változik: “Mi a tanulság számomra? Mit kell változtatnom az életemen?”
A válaszok a tudatunkon belül vannak, és szellemi vezetőink segítenek elérni őket. Figyelj jobban belső hangodra, hogy megtaláld a válaszokat,
A szeretet a legcsodálatosabb gyógymód. A megbocsátás pedig a szeretet előfeltétele. Ha megbocsátunk önmagunknak és másoknak, ez csaknem minden gondunkat orvosol. Nyisd meg hát a szívedet és fogadd be a szeretetet, a világegyetem legfontosabb erejét.
Gyógyító energetikai kezelésekkel, – terápiás megoldásban is – várom a spirituális úton járó Hölgyeket! Órás megoldásban a megértést elfogadó, megoldó, blokkoldó lehetőségképpen.  Jó tudni, hogy hétvégén is kereshetsz – jelentkezz be hozzám, egyeztess velem. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu