A lelked másik fele…

Ikerlángja mindenkinek csak egy van.

Ő a lelkünk másik fele. Energiamintázatunk megegyezik. Tükörképet mutat neked, ezért is nehéz elviselni, mert visszatükrözi az összes olyan tulajdonságodat, amit nem szeretsz. Addig nem is hoz össze titeket a sors – vagy ha igen, akkor el is választ – , amíg mindkét fél saját magában meg nem találta a harmóniát, az egyensúlyt.
Hiszen hogyan várhatnád el valakitől, hogy elfogadjon, ha te sem tudod saját magadat elfogadni? És hogyan tudnád elfogadni azt az embert, aki ugyanolyan mint te, ha saját magadat nem szereted?

Ha fejlődsz, akkor őt is emeled, ha rossz kedved van és negatív vagy, akkor őt is lehúzod.


Nagyon ritka dolog, és nem általános, hogy valaki találkozik és kapcsolatot létesít az ikerlángjával – karmikus találkozás, amit már jóelőre, még a földi leszületés előtt megbeszélnek a lelkek. Van aki azonban más utat választ a leszületés után és más társat választ – ahol tanulhat, fejlődhet. Van, aki az ikerlángjára vár,  egyedül él, és a sikeres találkozóra vár…mert, hogy  most ez lett rendi.
Választhatsz tartalmas kapcsolatot, választhatsz igazi társat úgy is, ha nem az ikerlángodra vársz. Nagyszerű dolog pld.  a lélektárs bevonzás.
Minden kapcsokat elemzésnél, bevonzásnál, szerelmi jóslásnál az első kérdés amit felteszünk ikerláng, karmikus kapcsolódás, vagy lelki társ az illető. A tarot, a pálca, az inga, az auraolvasás hamar megadja a válaszokat.
Az ikerláng kapcsolatot egy “együttpulzáló gyertyalángként” látom – nekem így  mutatja szimbolikusan a  szellemvilág. A párommal ikerlángként találtunk egymásra – a közös életünket már a leszületés előtt, lelki szinten megterveztük. A kapcsolódásunk csodahatáros:  mindkettőnk számára  fejlődni, megtapasztalni való, misztikus tanító lehetőség.
Szeretettel várom az ezoterikus hölgyeket kapcsolati konzultációra – ahol kiderülhet hol tartasz a lelki fejlődésedben, és miféle párkapcsolatot tartogat az Univerzum számodra.  Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta
Budapest, Örs vezér tere – Asajah stúdióű
0620 278 26 12
Kamerás skypeon és kamerás messengeren is vállalok foglalkozást. Keress bizalommal – jelentkezz, hívj és időpontot egyeztetünk.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu