A lelki társ…

A lelki társ az, aki azért bukkan fel az életedben, hogy valami olyat tanítson neked, amit mástól nem tudhatnál meg. A lelki társ motivál, tanít és segít, hogy fejlődhess. Ismerős, mintha ismernéd ezer éve.  És talán ez így is van. Ha a társad egyben lelki társ, akkor valószínűleg jelen volt az előző életedben is.

Egy olyan hölgy keresett meg, aki nem igazán ezoterikus beállítottságú. Ő mondta így – csak folytatom. Ez alatt azt értette, hogy inkább szeret manipulálni, erőszakkal helyretenni dolgokat, mintsem a szeretet erejével megoldani feladatokat. Most pedig csapdába esett – végigjátszotta az életét, de ezt megunva azt gondolta, hogy most mást talál ki.  Annyit átkozódott, ártott már, hogy elege lett, megunt gonosznak lenni. Egy ideje – állítása szerint talán pár éve – jó cselekedettekkel próbálja helyrehozni a lelkiismeretét.  Az ördög közel járt, de még nem vitte el a lelkét. Igyekszik, tesz-vesz – ha kérik, ha nem. Valójában beleszól mások életébe. Jó nagy karmákat csinál folyamatosan ezzel megint.
Mindenkinek szabad akarata és választása van – ne légy erőszakos senkivel – mert mindent önmagának kell megtapasztalnia, és nem a te életedet kell leélnie. Ha irányítod elveszed tőle a megtapasztalásait – ébresztem fel. Sok mindent félreértettem az elmúlt évek alatt – ismeri be.
Aztán elmondta a nagy gondot, amiért valójában jött.
A társa, akit ő szerelmének vall – nem kötődik hozzá olyannyira,mint szerette volna. Lélektársnak gondolta, azt aki csak a vita elkerülése végett bólogatott rá minden szavára.

A lélektársak egymáshoz nagyon közelálló rokonlelkek. A lélektársak azért kerültek össze, mert hasonló típusú karma kiegyenlítésén, és ugyanannak a csakraenergiának a kifejlesztésén dolgoznak. A Lélektársak közötti vonzalom a szent munkán és az önmegvalósítás útján alapul. Egy lélektárs olyan, mint saját visszhangunk az anyagban, aki ugyanazon a feladaton munkálkodik, hogy Isten egyik tervét megvalósítsa. Lélektársból lehet több is, olyan lelkek, akikkel már sokszor találkozhattunk is előző életeinkben. Ezért is tűnnek rögtön az első látásra nagyon ismerősnek. Sok esetben várnak az újraegyesülésre, hogy segíthessék egymást – világosítom fel.
Hát akkor nem értem, pedig azt gondoltam, hogy ő lesz az igazi. Csak azt nem értem, hogy most miért szakított velem?! – néz rám nagy szemekkel.
Talán azért, mert ő már tudja, hogy nincs közötök egymáshoz, és nem lennétek boldogok, mert nincs azon a kapcsolaton áldás, amit csak az egyik akar erőszakosan. Magadhoz kötni nem lehet azt, aki téged nem akar – érted ugye mire gondolok? – kérdezek vissza. Hát igen, talán igazad lehet… – inog meg hirtelen.

A sok rossz negatív karma megérintette – blokkokat kapott az életében. Az azonnali karma spiritualitásában élünk – nincs már olyan, hogy majd a másik életünkben visszakapjuk… Nem, dehogy! Amit elindított az visszaért hozzá. Az átok, a csúnya, rossz szavak, gonosz gondolatok nagyon bekavartak – a rontásenergiát képeztek az aurájában. Minden amit tett, most rajta van. És benne az életében. Nem boldog, tanácstalan…
Komoly tisztulást mutatnak a lapok, lesz ideje végiggondolni az elrontottakat.
Oldásokkal is segítettem – főleg a szívcsakra blokkban. Sokat, sok mindenről beszélgettünk, mire megérti, rádöbben és megérzi hogyan tovább… Örülök, hogy vagy nekem, és hogy eltaláltam hozzád – köszön el búcsúzóul, de nem ölel meg, inkább kisiet a stúdióból… Én köszönöm, ha segíthettem neked – szólok utána őszinte mosollyal.
Még eltelik egy-két nap mire megemészti ezeket. De már ‘látom’, hogy hamarosan újra jelentkezik, mert változtatni szeretne, másként élni, jobbá válni, szebbé tenné az életét.

A föld tanulóbolygó, lehetőség ad a fejlődésre. Aki a régi energiákban él, és nem lép ki onnan, az süllyed – egyre csak lejjebb. Aki fejlődni szeretne elindul a fény felé. Változni, változtatni bármikor lehet, nincs korhoz kötve. A változást akarni kell – minden a fejben dől el – a lelked súgja meg az igazat.

Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot
Energetikai tisztítások – spirituális terápiá
Kapcsolat: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php