A Neptunusz ködösít, egy kicsit…


Érdekes időszak következik.

Nem elég, hogy a Jupiter, a Szaturnusz és a Plútó is retrográdban – valamikor ősszel indulnak újra – de most meg a Neptunusz lett inaktív  a Halak jegyében  – és ez így is marad november végéig.

Mosolyogva magyarázta, hogy semmi se fehér vagy fekete, és hogy ami fehér, az gyakran fekete, csak titkolja, és a fekete meg néha fehér, csak átverték.” – Émile Ajar

 


Nem biztos, de lehet hogy sokan túlpörögtök rajta – és felnagyíthatjátok a gondjaitokat. Egyesek attól félhetnek, hogy valami nagyon rossz történik velük, mások viszont olyan dolgokat tehetnek, amire később máshogyan emlékeznek – nyitva hagyják pld. a bejáratot. S betörőre gondolnak, pedig csak kissé zavarodottan, ők felejtették el bezárni azt. Akik hajlamosak rá ott a depi és a szorongás érzés is erősödhet – kényszerképzetek teremtődhetnek. Egy ismerősöm épp azt látta vélni, hogy a párja este egészen biztosan ruha nélkül,  meztelül ment ki a lakásból. Végignézte a szekrényeket, és rendbe meg is találd mindent – csak az a holmija hiányzott, ami rajta volt. Pedig megesküdött, hogy jól látta a dolgot. A Neptunusz csalóka árnya beárnyékolta.

Tudatosítsátok magatokban, hogy minden elmúlik egyszer – és ez a valóság, és semmi sem véletlen. A képzelgések abba is maradhatnak, a negatív energiák el is hagyhatnak – válts pozitívra. Erősítsd a tisztánlátásodat – ne álmodozz annyit a valóságról, hanem éld meg azt. Ne láss csalást, ahol az nincs, és ne gondold, hogy mindenki áruló körülötted, és mindenhol ‘tégla van”.  Homályos, ködös, zavaros időszak – de a tisztánlátásod ne felejtsd el,  ne hagyd otthon, legyen mindig Veled!
Légy tudatos, akarattal programozz. Ne kétkedj, inkább hozz létre hasznos, értékes dolgokat és kapcsolatokat. És hagyd meg a Neptunuszt az okkult tudománynak. Mindenki asztrológiai képletében van Neptunusz – fontos az, hogy melyik jegyben. A Neptunuszom a Skorpióban van – rendkívül erős az intuícióm és fokozott érzékenységem van a mágia és az ezotéria iránt. Nem véletlen tehát a munkaköröm – és éppen ezért ez is az örömöm.
Csak okosan tudatosan, bölcsen: Ami nem tiszta tisztítsd ki – világosítsd ki a dolgokat.  Van aki pedig észre sem fogja venni ezt az időszakot…  Az ezoterikusoknak üzenem viszont, hogy: éjjelente érdekes, szimbolikus álomüzenetek jöhetnek, ami nagy segítség lehet a mindennapi életben!

Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra az ezotéria iránt érdeklődő Hölgyeket!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot
Energetikai tisztítások: tudat, szívcsakra, aura
Kapcsolat: 06202782612
Budapest,Örs vezér tere  Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php