Szent Iván éj margójára

A boldogság létállapot – a szívből sugárzik. És ez így van!

Pozitív erőtérből lehet csak vonzani…
Amíg hisztizel és sajnáltatod magad azért, hogy miért nincs valakid addig csak a hiányt erősíted. A nyüszködésed negatív energiaként lebeg körülötted, benned és az aurádban is. Ha folyton arra gondolsz, nincs senkit és milyen szerencsétlen és értéktelen vagy az is maradsz, mert ezt erősíted a szavaiddal és a gondolataiddal. Ne görcsölj rá, mert azzal is csak rosszabbodhat a dolog. És ha nagyon kaparod, hogy legyen, akkor egy fél embert vonzol be, amilyen te is vagy, nem pedig egy teljes egészet. Amíg nem vagy kész addig csak ugyanolyanokkal hoz össze az élet, aki szintén keresgél, és bizonytalan. Ezzel a tükörrel azt mutatják meg Neked, hogy jelenleg hol tartasz.
Mindenki lehet boldog és még boldogabb…
Szabadítsd fel magad és élj boldogan – kényeztesd magad. Élj úgy, ahogy szeretnél, törődj többet magaddal. Ha már egyedül is boldog vagy, ha teljes egész vagy, akkor fogod bevonzani a szerelmet – azt a férfit, aki szintén teljes egész lesz és számodra a legjobb lehet.

Mert van élet ám a komfortzónádon kívül is…
És nem kell rajta agyalni, hogy hol fogtok találkozni, vagy hol ismerkedtek meg. Lehet, hogy ugyanazért a könyvért nyúltok majd a könyvesboltban, lehet, hogy a barátaid mutatják be őt neked.  Mielőtt a lelkek találkoznak már megköttetik a lelki szerződés is – tehát nem az számít, hogy a legfrissebb sminkben légy. Hanem az, hogy önmagadat mutasd! Lehet, hogy összenéztek egy előadáson, és lehet, hogy ő szólít meg, de az is lehet, hogy te kezdeményezel…ezt majd az élet hozza, a pillanat varázsa. Tudni fogod, hogy ő az, aki kell neked! A nagyőd akkor fog rád találni, ha majd te is nagyő leszel. Tehát dolgozz magadon addig is: Szeresd magad, és higgy abban, hogy szeretni fognak!

Szent Iván éjjele  – szerelmesek éjszakája június 23, vasárnap.
Szent Iván éj éjszakáján sok lelki szerződés köttetik, bizony! Ha már kész és érett vagy a kapcsolódásra az égiek megjutalmazhatnak.
Ezen a mágikus szent napon szerelmi angyalmágiákkal várlak. Tudatalatti szívcsakra blokkoldással – szerelem vonzással, önbizalom erősítéssel, személyre szabott tanácsadás párkapcsolati elakadásban, valamint szerelmet megerősítő mágiával is kereshetsz bátran.
Ezen az éjjelen érdemes mindenféle mágikus varázslatot végezni – és ebben a füstölő és a gyertya mint a mágia eszköze is szerepelhet. Érdemes tértisztítás csinálni előtte, avagy a szerelmi oltárodat használni ez ügyben. Csak egy dolog ne tégy  ne égess piros gyertyát, mert azzal csak a szexre éheseket vonzaná be. És abból nem lesz áldásos párkapcsolat – csupán egy nagy csalódást okozhat.

Találjon rád a szerelem még ebben az évben. Kívánom, hogy boldog légy!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot – Szerelmi jóslás
Spirituális terápiák – személyre szóló tanácsadás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Messengren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php