A Merkúr retrográdba vált!

Átgondolások idejében

2022. január 14-én, a Merkúr bolygó elkezdi tolató, hátráló mozgását – a Vízöntő jegyében – majd február 14-tól újra aktív mozgásba vált.

A retrográd Merkúr gondolkodási blokkokat, utazási, kommunikációs gondokat, informatikai elakadásokat, vásárlási problémákat, késéseket is hozhat. Nem ajánlatos most a szerződéskötést, az esküvőt, vagy a nagyobb vásárlásokat megejteni sem, inkább halasztani lesz érdemesebb. 
Előfordulhat, hogy egy exed visszatér az életedbe – vajon azért, hogy végleg elenged, vagy folytasd vele másként, mint ahogy előzőekben tetted, – ingázz rá, vagy meditálj rá erre.
Átmeneti gondjaid lehetnek a pénzügyeidet illetően is – a háztartási kiadásokban, üzletkötésekben is légy okos, tudatosabb, eszesebb – ahogy csak teheted.


Extra időt kapunk most terveink átgondolására. Türelem idő van – önfejlesztésre is tökéletes időpontban. vizsgáld felül baráti kapcsolataidat, ki az akivel azonos hullámhosszon vagy, és ki az aki gátol – vajon ki a legjobb barátod?
Légy figyelmesebb önmagaddal, másokkal, gondolkodj, mérlegelj hosszasan, mielőtt bármit kimondasz, vagy cselekszel. Könnyen félreérthetnek- fogalmaz egyértelműen. Gondold át amit teszel, a későbbiekben milyen következményekkel járhat – légy alapos az életút elemzésben  – nézd más nézőpontból az életedet, légy racionálisabb tervező – vedd figyelembe az új lehetőségeket is. Sorselemzésre, spirituális tanácsadásra jelentkezz be bátran hozzám, ha elakadnál az életút tervezésben.


A Merkúr őrzője Rafael arkangyal. Hívd őt, hogy smaragd-zöld aurájával, mennyei rezgésével,  segítő gondolataival hasznos tanácsokkal lásson el.  Segítve kommunikációidat, kreatív ötletekkel ajándékozzon meg.
Türelmes, figyelmes, átgondolt tervező időszakot kívánok Mindenkinek, szeretettel! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
tarot mester-jós
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu