A negatív lényed is te vagy – fogadd el magad!

“Az ember életében nincs elpazarolt perc. Egy jó nap boldogság, egy rossz nap tapasztalat, a legrosszabb napok leckék, a legjobb napok emlékek.”

Ha tele van a szíved haraggal, sérelmekkel, gyűlölettel, irigységgel, el nem engedett félelmekkel nem tudsz kapcsolatokat építeni. Alacsony rezgésszinten rezegsz, nem élsz spirituális életet – fordíts figyelmet rá, szentelj rá kellő időt, hogy egy magasabb rezgésszintre hozd fel magad.


Napjegyek gyenge pontjai – azaz mi az, amin “dolgoznod” kell, hogy saját magad pozitivitásában csilloghass!

A Kosok gyorsan gurulnak méregbe – vigyázz arra, hogy ne támadj. Vannak bizony olyan emberek akik talán szándékosan is idegesítenek. S ezzel igencsak lemerítik az energiádat.

A Bikák nagyon nyugodt természetűek, viszont nagyon ragaszkodnak olyan dolgokhoz, emlékekhez, tárgyakhoz és embereknek akivel már nincs dolguk – nekik tehát az elengedéssel van dolguk az – el kell engedniük a birtoklási vágyukat az anyagi világban.

Az Ikrek szeretnek beszélgetni, de leginkább vitatkozni – s nagyon nehezen viselik el, ha nem nekik adnak igazat.Ilyenkor támadásnak vélik és ellenségnek a másikat. Igen sok ellenséget szerezhetnek ezzel a rossz taktikával. Gyorsan változtatni kellene ezen – az elfogadás lenne a  tennivaló.

A Rákok nagyon nosztalgikusak és szentimentálisak – gyakorta elragadja, megbénítja őket a szomorúság. Ebben nem szabad belemerülniük, mert csak a fájdalomtestüket növelhetik vele, pozitívvá így sosem lesznek, s ezzel szinte energiavámpírokká válhatnak környezetükben.

Az Oroszlánok ha csalódnak nagyon mély depresszióba zuhanhatnak. Meg kell tanulniuk kezelni és nem a szívükre venni a dolgokat. Mert így előbb-utóbb egy blokkolt szívcsakrára számíthatnak.

A Szüzek szeretik a társaságot de egyben félnek a köteléktől, a kötődéstől is. Félnek attól, hogy egy kapcsolatban elveszíthetik önmagukat, és a függetlenségüket. Ha így tesznek valóban egyedül maradnak – ezért ezt gyorsan fel kell számolni, és inkább szeretettel kellene gondolni a párkapcsolatra.

A Mérlegek gyakorta makacsságukkal tűnnek fel, s bizony nehezen látják meg a lehetőségeket – döntésképtelenekké válnak, hezitálnak, s megesik, hogy sokszor rossz döntéseket hoznak.

A Skorpiónak a félelmeikkel vannak gondjai – stresszel és gondterhelt napoktól szabadulhatnák meg, ha megtanulnák pozitívan látni az Életet.

A Nyilasok az ismeretlentől bénulnak meg, szinte leblokkolnak, ha nem tudják mi vár rájuk egy beszélgetés kapcsán, vagy egy idegen helyzetben. Jobb lenne, ha kicsit kockázatvállalóbbakká válnának, mert így sok mindenről lemaradhatnak.

A Bak a kommunikáció terén van lemaradva – félelmeik abból adódhatnak, hogy nem elég jók, s vajon megfelelnek-e az elvárásoknak. S a legnagyobb félelmük,hogy egyszercsak elhagyják őket – ha belemerítkeznek a prikézsiás energiába,  be is tudják vonzani mindezt.

A Vízöntő az átlagostól érzékenyebb napjegy, és túlzott magabiztosságával leplezi mindezt. Különcökké lesznek, az utolérhetetlen, megfejthetetlen szerepben tetszelegnek. Ezért önhitnek ismerjük őket – barátokat így nehezen szereznek.

És végül a Halak napjegy. Ők nagyon kötődnek a családhoz, szeretteikhez. Azonosulnak mindenki fájdalmával, segítőkészekké lesznek. Elveszthetik önmagukat, valódi lényüket mindeközben.

Minden jegynek van min dolgoznia – ahhoz, hogy sikereket érjenek el ismerniük kell a pozitív és a negatív oldalaikat. Amikor elfogadod milyen vagy – ha nem tetszel magadnak – előtted áll, hogy változtathatsz. Minden csak elhatározás kérdése. De a legelső, hogy fogadd el magad, olyannak, amilyen vagy. Ebből az alapállásból máris komoly döntéseket hozhatsz a változtatáshoz.

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások: oldás, blokkoldás
Angyalmágiák
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php