Dönts úgy, hogy boldog leszel!

„Képes lennél mindenért hálás lenni, ami csak történik veled? Képes lennél szeretni minden egyes váratlan fordulatot? Ez a boldogság és végtelen öröm receptje.” – Ryan Holidayamerikai író, újságíró

Minden elhatározás kérdése. Ahhoz, hogy boldog légy nem szükségese partner, egyedül is boldog lehetsz. A pozitív emberekkel is történhetnek rossz dolgok, de mindig a kellemes érzéseik lesznek előtérben. Soha nem adják fel, és nem vesznek el a félelmeikben.


A boldog élet receptje:
A pozitív emberek a Mostban élnek. Nem félnek a jövőtől, kihasználnak és megélnek minden percet, amit a jelened számukra ad. Mindent feladatként fognak fel – a probléma szót nem ismerik, cselekvő energiákkal élik életük – a megoldásokra koncentrálnak. Képesek szeretni – szeretetüket kimutatni, és szeretet adni – a szó legnemesebb értelmében szeretetben léteznek. Nincsenek félelmeik – mivel a szeretet ellentéte a félelem – a szeretet állapotában nincs reménytelenség és hitevesztettség. Ők azok, akik hálásak mindenért, mindenért amit megélhetnek, amiből fejlődhetnek. Nem ítélkeznek és nem irigykednek – ne háborognak mások miatt- önmaguk lényegével foglalkoznak. Nem fojtják el az érzéseiket, korrektül kommunikálnak. Nem játsszák el a mártír szerepet, szeretnek adni, és elfogadni – szeretettel törődnek másokkal. Képesek a megbocsátásra, dühöt-haragot nem tárolnak. Mernek döntéseket hozni, felelősséget vállalni – merészek és magabiztosak, önbizalmuk, önértékelésük nagyon magas, értékes embernek vallják magukat.

Döntsd el, hogy boldog ember leszel – és dolgozz azon, hogy ezt el  is érd. Sok sikert kívánok a megvalósuláshoz!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások – önbizalom erősítés, stresszoldás.
Angyalmágiák
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php