A spirituális emberi lét alapja, a jól működő párkapcsolat

A szívcsakrád a szeretetközpontod,

Amíg nem döntöttél egy helyzetben, az aurád a konfliktus energiákat tárolja benned…ami lezárja az életedbe kívülről jövő új lehetőségeket. Csapdába tart – foglyul ejt. Ha nem hozol döntést – nem mozdul a világod.
A továbblépésedet a helyzetedhez való rugalmas hozzáállásod változtathatja meg. A döntés utáni lépés, a lezárás, vagy a probléma kitisztítása helyreállíthatja az összes csakrád működését, a tudat tisztul, a fizikai test harmóniába kerül, a lélek és a szellem kiteljesedhet újból…
Szívcsakrád a szeretetközpontod, amely könnyen beszennyeződhet a félelem alapú energiákkal, a rosszul sikerült párkapcsolatok, fájdalmas szakítások, vagy egy-egy családi dráma hatására pedig meg is sérülhet. Minél épebb és ragyogóbb a szívcsakrád, annál könnyebben adsz és kapsz szeretetet.


Ha úgy döntesz, hogy eleged van a szeretetlenség és magány érzéséből, érdemes segítségét kérned, az energetikai tisztítás gyógyítja a szívcsakrát is. Az ott tárolt negatív emlékképek kioldódnak, a lélek felszabadul a súlyod terhek alól.
A blokkoldások a szívcsakra területén az alsóbb csakrákat is helyes irányba fordítják, a földhözkötésed stabilabb, és kiteljesedettebb lesz, ami a fizikai életedre is nagy hatással bír.
Szeretettel várom a spirituális Hölgyeket szívcsakra tisztításra – energetikai rezgésszint emelésre: fél órás, órás változatban is. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta
Budapest-Örs vezér tere, Asajah stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu