A szeretet létállapot – a szívből sugárzik

Pozitív célok felé haladj!

Mindenki csak azt tudja magához vonzani, ami pillanatnyi rezgésének megfelel. A félelem tehát magához vonzza azt, amitől félünk. Viselkedésünk meghatározza a körülményeinket. – Kurt Tepperwein

A szeretetnek nagyon magas a rezgési frekvenciája, míg a félelemé nagyon alacsony.
Alacsony rezgésszintek: 20 – szégyen, 30  – bűntudat, 50 – fásultság, 75 – bánat, 100 – félelem, 125 – vágyakozás, 150 – harag.

Amint rezgésszintünk emelkedni kezd csodálatos dolgot tapasztalunk meg. A büszkeség rezgése 175, a bátorságé 200, az örömé 540, a béke rezgése 600.

Tudatunk rezgésének emelésével felébreszthetjük az emberben lévő jót, s így áldássá válhatunk mások életében!
A 700 és 1000 közötti állapotok a megvilágosodás állapotai.
400-600 – a pozitív célok felé való mozgás kezdete.
700-800 – egyenletesen kiegyensúlyozott állapot
800-1000 – kreatív állapot
1000 felett – tehetség, a képességek felfedezése
1200 és afölött – szuperképességek (telepátia, tisztánlátás, telekinézis stb.)


Energetikai kezelésekkel emelhetők a rezgésszámok.
Az energetikai rezgés számom nemrég 1700 feletti volt, de folyamatosan dolgozom azon,  hogy ez tovább emelkedjen. Valószinüleg azért ilyen magas,  mert segítőnek születtem és energiagyógyászattal is foglalkozom.
Ha valakinek nagyon alacsony a rezgésszáma – 200 – beteg ember; 200-400 – a belső káosz állapotában lévő személy.  (A 20 alatti rezgésszámú egyén hamarosan el fogja hagyni a világot, és a Fény hazába emelkedik.)

A túl alacsony rezgésszámokat okozhatják blokkok is, ill. negatív gondolataink, gyermekkorunkból hozott feldolgozatlan traumák, munkahelyi vagy otthoni stressz, illetve a már kialakult testi megbetegedés.
Az energetikai kezelés során az energia áramlása segít feldolgozni félelmeinket, oldja lelki feszültségeinket. Ez megemeli rezgésszámunkat, ami pedig segít helyreállítani testünk-lelkünk energiaáramlásának egyensúlyát, a test-lélek-szellem harmóniáját, és így segíti a pozitív dolgok bevonzását életünkbe. Ha kész vagy változtatni keress meg – rugalmasan egyeztetünk időpontot a terápiára.
Szeretettel várlak energetikai blokkoldásra, magasabb rezgés szinten egy boldogabb jövő felé haladhatsz. A rezgésszint emelés következtében gyorsan, könnyedén és hatékonyan szabadulhatsz meg a Téged akadályozó hitrendszerektől, hibás nézőpontoktól, energetikai blokkoktól! Hat naponta javaslom, két hetente, de legalább havonta egyszer érdemes részt venni a programban. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu