GYÓGYMASSZÁZS kategória bejegyzései

Angyal jóslás – Nyilas teliholdra

ANGYALI ÜZENETEK

A varázslatos lapok gyógyítanak, emelnek – töltekezz be a kártyák angyalenergiáival. Nézegesd őket, és olvasd el, értelmezd az üzeneteket. Engedd, hogy az Univerzum teremtő erői működése lépjenek!

ÁTADÁS ÉS ELENGEDÉS
Engedd el magad, és engedd, hogy Isten és az angyalok segíthessenek. Minden elengedett dolgot vagy valami jobb fog pótolni, vagy gyógyultan tér vissza hozzád. Nézd a csodás gyógyító kártyát és engedd el a minden negatív rezgésed, add oda az Univerzumnak, mert már nincs szükséged rá.
Ha az életedben valami rosszul működik és te mégis ragaszkodsz hozzá, az nem fog meggyógyulni. Ha a szerelmi életed, a pénzügyeid, a karriered vagy az otthonod közül bármelyik boldogtalanná tesz, engedd el. Ere kér a kártya. Ha megszólal benned a félelem: De fogok-e valamit jobbat találni helyette? – akkor a helyzeted csak romlik.
Ha azonban hajlandó vagy kinyitni a markodat, és szabadságot ajándékozni, két dolog következhet : a probléma eltűnik, és a helyébe valami jó kerül, vagy egyszerűen meggyógyul. A kártya arra is kér, hogy ne számítsd ki előre a jövőt. Csak engedd el, és Isten segíteni fog.

ISTENI IDŐZÍTÉS
Isteni időzítés. Imáid meghallgattatnak; felől semmi kétség. Csakhogy minden változás az Isteni Időzítés Univerzális Törvényének engedelmeskedik. A nagy mozaik sok darabjának kell megtalálnia a helyét, hogy végül láthatóvá váljék az egész. Ha kapkodva helyezed el a mozaikdarabokat, a teljes kép alapját ronthatod el.

Ne próbálj bezárt kapukat döngetni. Inkább fordulj tanácsért az angyalaidhoz, hogy megláthasd, mikor zárul be egy ajtó a negatív hozzáállásod miatt, és mikor az isteni időzítés hatására. Nézz más, nyitott kapuk után, és menj keresztül rajtuk hittel, hálával.

ÚJ KEZDETEK
Kapsz egy tiszta palatáblát, hogy új lehetőségeidet és tapasztalataidat felvezethesd rá. Engedd be életedbe az újat, az új lehetőségeket, embereket és terveket. Az angyalok tudják, milyen ijesztő lehet a változás, de szerető energiákkal segíteni fognak. Fordulj hozzájuk mindig, ha egy új helyzet megrémít. Feltöltenek erővel és magabiztossággal, hogy örülhess az új kezdeteknek.
Néha a régi rutin szerint élünk, hiszen az olyan megbízhatónak tűnik. A teliholddal egy új holdhónap indul el.

Ez a kártya arra kér, hogy légy nyitott az új megközelítésekre. Talán arra is megtanítanak, hogyan néz rá más szemszögből egy-egy eseményre. Talán tanulsz valami új trükköt. Az új kezdetek előtted áll, engedj hát az új körülmények erejének. Csak új tapasztalatainkon keresztül tanulhatunk.


A csodás útmutató égi üzenetet dr. Doreen Virtue Angyalokkal gyógyító jóskártya csomagjából húztam – az angyalok vezették a kezem. Varázslatos teliholdat kívánok igaz szívvel, Mindenkinek a mágikus energiákban! Szeretettel-léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta

önismereti és párkapcsolati coach

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu

Teremts egyensúlyt a lelkedben!

A Mérleg telihold március 25-én, hétfőn 8 órakor üdvözöl bennünket.

A mostani telihold arra inspirál, hogy rakd le a felesleges terheidet, mindent, ami idejétmúlt (korlátozó, önsorsrontó hiedelem, gondolati minta) engedd el és adj helyet a változásnak – határozd meg a valós céljaidat.


A holdfogyatkozással kísért telihold intenzív tisztázó ereje arra inspirál, hogy kerülj összhangba önmagaddal, és másokkal – hagyj fel a megfelelési kényszereddel.
Most gyógyulhatnak lelki sebeink – elengedésre ideális a téridő.  A téma a kapcsolati rendezés lesz: bizonyos kapcsolatokat meg lehet most erősíteni, és másokat pedig itt az idő elengedni. Néhányban pedig  át kell alakítanunk a kapcsolati működésünket az egyensúly és a harmónia érdekében. Beszéld át a gondjaidat, problémáidat  a partnereddel. Mi hiányzik, és miből elég. Egészen április 8-ig van idő radikális döntéseket, lépéseket tenni  – a Kos újholdtól már más  időszámítás kezdődhet: addig rendezd a rendezetlent. Elakadásoknál kapcsolat tisztítással, személyre szóló párkapcsolati tanácsadással is kereshettek: nap, mint nap elérhető vagyok/leszek.


Az Időkapuban Vehujah őrangyal fog tartózkodni, a Szeráfok karából, Metatron arkangyal csapatából. Töltekezz be fényével: Hatalmas rezgésével minden új kezdeményezés, alkotás sikeres lesz – Segítséget, erőt kérhetünk tőle a depresszió és a betegségek legyőzéséhez is.  Imagináld e csodás Létezőt angyalszertartásban.
Ásványékszereidet, kristályköveidet, tarot lapjaidat ismét feltöltheted a mágikus rezgésekkel. A holdséta is javallott – akár egyedül, barátokkal, vagy a kedveseddel.


A telihold mágikus hatása három nappal előtte és utána is érezhető lesz. Elengedő szertartással, teremtő programozással, elhunyt szeretted Fény hazába emelő szertartásával, energetikai tisztítással, összerezegtető angyali áldással,  szerelmi kötést törlő mágiával, rontáslevétel  is kereshettek. Hozzám hétvégén is jöhetsz: szeretettel várom a Hölgyeket ezoterikus foglalkozásaimra. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu

Önismereti tanácsadás

A tudatosabb, sikeresebb, örömteli életért

A foglalkozáson megtudhatod a személyes képletedből, hogy mi az, amiben profi vagy és mi az, amiben fejlődhetsz, és mi az, amiben blokkolod magad. Megtudhatod, milyen életet éltél előző életeben, és most mi a spirituális életfeladatod. Milyen munkában lehetsz sikeres, ahol karriert építhetsz. Miben állt a holdad amikor születtél, mi a te női lényed leglényege. Hogyan és miben fejlesztheted magad a megtapasztalásaid által, hogy jobb emberré válj ebben az inkarnációdban. Minden megtapasztalás karmát teremt, egy-egy önbeavatás, fejlődni lehet általa.


A helyes önismeret a személyes sorsenergiádban segít elindulni egy jobb élet felé. Ahhoz, hogy az igazibb életet élj meg kell tanulnod magadat jól szeretni, tisztelni és elengedni a sérelmeidet, meggyógyítani a lelkedet. Ha teljes vagy, rendben vagy, kerek egész vagy – akkor jönnek a jó dolgok!
Oldó, blokkoldó terápiákkal segíthetek a tudatos haladásban és a blokkoldásban. Jelentkezhetsz Te is programra – egyeztess velem. Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Időpont egyeztetés: délelőtt 10-től este 20-ig.
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Szűz Újholdban

Augusztus 27-én üdvözölhetjük az Újholdat!

Az Újhold az újrakezdés szimbóluma – a  tolató sorsbolygók fényében érkezik most az újhold energiája. Arra inspirál, hogy nézz szembe magaddal, a sorsoddal, lásd magad tiszta fényben, valóságos énedben. Fogalmazd meg a céljaidat, a terveidet, lásd tisztán az útvonalat, a segítőket. Gondold végig min tudsz változtatni ahhoz, hogy elérd az álmaidat. Légy kompromisszumképes, hozz áldozatot érte.

Engedd el a félelmeidet – gondolkozz újszerűen. Adj bele mindent, összpontosítsd az energiáidat az egyértelmű feladatra – sorsépítő- sorsszerű- sorsikus önmagadra, precízen. Értékeld át mit hoztál előző életbeli képességként, mit kaptál a mostani inkarnációdban égi segítségként. Honnan indultál, hová tartasz.
Tudd, hogy:  Áldott vagy – tudatos vagy – értékes vagy!  A bevonzás, teremtéshez emeld a rezgésszinted magasra. Azt tudod csak bevonzani amit szívvel-lélekkel-tudatos akarattal szeretnél elérni. Rezegj együtt a vágyaiddal, tölts fel érzelmekkel a gondolataidat. Amerre a sorsod van arra nyitnak utat neked ez égiek.
Teremtő mágiákkal varázsolhatsz, hálaimákkal teremthetsz – bevonzó angyalmágiákkal várom a Hölgyeket szeretettel. Ha elakadnál a sorsteremtésben Sorselemzéssel, blokkoldással is kereshetsz.


Az időkapuban Lekabél őrangyal uralkodik az Uraságok Karából, Heszediél arkangyal csapatából. Ez az angyal Heszediél-Jupiter szolgálatában álló merkúri energiákat uralja. Segít abban, hogy pártfogoltjai jól boldoguljanak. Ma idézhetjük őt. “Lekabél őrangyal segíts nekem, hogy fejlődésem ezen utolsó szakaszában, bocsáss rám derűt, amely ahhoz szükséges, hogy az előző életem során gyűjtött tapasztalatokat feldolgozzam és beépítsem személyiségemben! Hálás szívvel köszönöm a segítségedet – szeretlek téged, ámen!

Az Újholdban a jelenlevő Vénusz – Uránusz, Nap/Hold – Mars kapcsolat az új dolgok elindításához kedvező energiákkal lát el. Hangolódj és kapcsolódj az Univerzumhoz őrangyalodon keresztül.  Most feltöltheted kristályékszereidet, tarot lapjaidat az újhold erőteljes rezgésével. A holdsétáról se feledkezzetek meg, akár barátokkal, akár a kedveseddel remek romantikus, kellemes  időtöltés lehet.
Csodás, áldott új lehetőségeket kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal-és gyászterapeuta
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-5/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu

 

Különleges nap van!

Figyelj a lelkedre

Neptunusz, a kollektív tudattalan bolygó a magasabb rendű szeretet frekvenciáján rezeg. A  Jupiter a tapasztalásunk bolygója  a  terjeszkedést, a szerencsét és az emelkedettséget szimbolizálja.
A jelenlevő a Neptunusz-Jupiter  együttállás a Halak csillagképben arra szólít el, hogy higgyünk és bízzunk Istenben, engedjük át magunkat az égi vezettetésnek. Ha befelé figyelsz csodás üzeneteket kaphatsz, megérzéseidben. Meditációban pedig  mély lelki tanítást közvetítenek szellem vezetőid.
Ami épp foglalkoztat, abban nagy segítséget kaphatsz. Érdemes odafigyelni milyen képeket küldenek az égiek, mert azzal van, lesz dolgod, azt kell, lehet felépítened. Életküldetésed kiviláglik előtted, megvilágosodsz, tisztánlátóvá válsz. Felébredsz egy magasabb tudatszintre lépsz beavatást kaphatsz, lélektudatosságod megnő.

Amit most tehetsz: Igyál sok tiszta vizet, engedd, hogy az szeretet rezgése együtt rezegjen veled. Teremt magadnak időt a meditációra, az elmélyülésre, a lelked ébredésére. Hatalmas ihletet kaphatsz, felszabadulhatsz a múlt sérelmei alól, túlléphetsz a negatív szokásaidon, ráébredhetsz hogyan gyógyíthatod meg magad, csak nyisd ki a szívedet és figyelj. Kövesd az utad, ha pozitív vagy a saját idővonaladon emelkedettebb rezgésekben haladhatsz.
Ma egy erőteljes megerősítést kaptam, amit hálás szívvel köszöntem meg az Univerzumnak: megértettem egy bonyolult összefüggést, amiben korában  érzelmileg elakadtam. Már tudom mi a lényege dolognak,  és ez őszinte  örömmel tölt el. Felszabadult, tiszta akarattal  folytathatom az utam, a magasabb szintek felé. Köszönöm, hogy átadhatom a tudásom mindazoknak, akiket hozzám rendelt a sors  – hálafény érte  az égieknek! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó- life coach
tarot mester-jós,
energiagyógyász

angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu

 

 

Gyógyító érintés!

Masszázsoktatás Hölgyeknek!

Egyszerű, de hatékony, könnyen elsajátítható masszázstecnikát, kéztartást tanulhatsz meg a gyakorlatban nálam. A tanfolyam elvégzéséhez négy alkalom szükséges – esetenként két órás gyakorlati oktatásban részesülhetsz.
Frissítő-nyugtató-stresszoldó- nyirokháztartást méregtelenítő bio-masszázzsal kedveskedhetsz a családodnak, lepd meg szeretteidet vele. A részletekről informálódhatsz face üzenetben is.  A szakszerűen alkalmazott masszázsterápia gyógyírként szolgálhat a stressz oldásába, de ezen kívül még számos egyéb egészségügyi problémában is eredményes lehet.
Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus Hölgyeket a tanfolyamra – az időpontra rugalmasan egyeztethetünk. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu

Spirituális tanácsadás kamerás messengeren, skypeon is!

Hívhatsz vidékről, külföldről is!

Nemcsak személyesen, de skypeon és kamarás messengeren is szeretettel várom mindazon ezoterikus Hölgyek jelentkezését, akik egy-egy elakadt élethelyzetben segítőként megkeresnek. Ha úgy érzed, hogy felborult az életed – tanácstalan vagy, válaszút előtt állsz,  ha azt gondolod, hogy minden összeomlik körülötted,  keress meg, vedd fel velem a kapcsolatot.
Iránymutatásával szeretettel segítek Neked, problémamegoldó beszélgetéssel, helyzetfeltáró konfliktuskezeléssel.

Nálam a misztikus Kazanlár-tarot lapjaival ismerkedhetsz meg.
Sorselemzés a sorsfordulatok tükrében: számmisztika, névelemzés, csipetnyi asztrológia – tarot – auraolvasás – pálca – inga.

Az órás foglalkozás tartalma:
Egészség, anyagiak, kapcsolatok – sorsfordulatok
Oldás-blokkoldás
Párkapcsolat tisztítás, harmonizálás
Rontásvizsgálat: fehér mágiás tisztítás
Őrangyal behangolás- kapcsolatfelvétel
Csakra-aura harmonizálás, rezgésszint emelés

Bejelentkezéssel délelőtt 10- és este 20 óra között kereshetsz:
0620 278 26 12
Hívj bátran, rugalmasan egyeztetünk a terápiás konzultációra. Léleköleléssel:

 

spirituális tanácsadó- life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum

energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Ha elakadtál, ha előrelépnél, ha fejlődnél

NEM SZÁMÍT MENNYIT MENTÉL ROSSZ IRÁNYBA, BÁRMIKOR MEGFORDULHATSZ!


A spirituális tanácsadás egy elemző, tisztázó konstruktív terápiás ülés egy adott sorsfeladat megoldására érdekében. Tarot kártyát használok, számmisztikát, csipetnyi asztrológiát ingát, kristályt, és a tisztánlátó képességemet, az auraolvasást. Avatott szellemi térben dolgozom, arkangyali erőtérben. Segítséget adhat az ülés számodra:
– Ha előrelépnél szolgálatodban: életcél, életfeladat, lehetséges élettervek.
– Ha elakadtál több életterületeden: kapcsolatok, hivatás, önismeret, párkapcsolat.
– Ha fejlődnél spirituálisan: ismerd meg jobban képességeidet, mivel járulhatsz Te is hozzá a világ fejlődéséhez. Hogy meg tudd, mi a küldetésed, a spirituális életfeladatod. (Előző életbeli karma és mostani inkarnációs életküldetés.)
Hívj, bátran bizalommal, legjobb tudásom szerint segítek neked. Ne toporogjál, ne hezitálj, itt a megoldás: a lehetőség nyitva áll előtted is!

MINDEN KONZULTÁCIÓS ÜLÉS AJÁNDÉKA: Csakra-aura, meridián harmonizáló tisztítás!

Szeretettel várom a spirituális úton levő ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu

 

 

Ma csodanap van!

Az, hogy milyen jövőre számítasz, a múlttal kapcsolatos gondolataidból fakad. A jövőd olyan lesz, mint a múltad, ha továbbra is olyanok a gondolataid, mint amelyek a múltadat teremtették. Ha megváltoztatod a gondolataidat a múltról, akkor megváltoznak a gondolataid a jövőről is, és ezzel jobb jövőt teremtesz. A jövőd egy történet, amelyet te teremtettél, akárcsak a múltad. – Alan Cohen: A csodák tanítása

Küld fel az égbe, az Univerzumba azokat az álmaidat, vágyaidat, amiket már régóta meg szeretnél valósítani…az égiek meghallgatják imáidat! Csodamegoldásokkal válaszok is érkezhetnek, ha tiszta szívvel imaginálsz… tehát csináld rendesen!
Ha egyedül nem megy feltétlenül keress meg…angyalimákkal is segíthetek. Szeretettel várom  foglalkozásaimra a spirituális úton járó ezoterikus Hölgyeket!

Hála, Fény és Szeretet!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó- life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász–angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Entitánsok levétele, elhunyt Fényhazába engedése
Szerelmi jóslás – kapcsolat tisztítás
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Auraolvasás
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 0620 278 26 12
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Életút újratervezésben!

Bolygók retrográdban, hátráló mozgásban – most olyan jön, amilyen még nem volt!

Néhány hasznos információ és jótanács.

Retrográd – ami nem aktív – ami hátráló mozgásban van. És hogy miért is érdemes tudni ezeket …valaki mondta, nekem egy konzultáció alatt, hogy: „Engem nem érdekelnek a bolygók Asajah, csak nem értem mi van velem, s körülöttem…és meddig tart ez még így?!
Most nézzük szép sorjában, mit válthat ki egy-egy ilyen hátráló hatás – azaz mit jelent az, ha  egy bolygó nincs aktív mozgásban. Ez írás azoknak is szól, akiket nem érdekel az asztrológia – mert megérteni csak úgy lehet egy helyzetet, ha szembenézünk vele… Ismerkedjünk meg hát néhány dologgal.

Elsőként a Vénuszról. Jelenleg hátráló mozgásban van a harmónia, szépség bolygója. Június 25-től kezd újra aktív váltásba. Érdemes a harmóniatörekvésre kapcsolataidban odafigyelni, a nézetkülönbségeket őszintén átbeszélni, a vitatkozó kedvet elhagyni és a pénzügyeidre is jobban ügyelni-  ne költs, gyűjt  – a pénz szeretetenergia emlékeztetőül jegyzem meg itt. A Vénusz őrzője Haniel arkangyal, tanácskozz vele a bajban. (Párkapcsolati válaszutakkal, szerelmi ügyekben is jó tanácsokkal, pozitív meglátásokkal segíthetek.)

A Jupiter is erőteljes sorsbolygónk szeptember 13-ig retrográd mozgást végez. A hited erősítsd, önbizalmadat növeld. A valódi értékek felé orientálódj, a hamis eszméket töröld, a tévutakat így elkerülheted. Légy igazságos, és empatikus önmagaddal szemben is – minden elakadás csak elgondolkodtat, hogy jól teszed-e, amit tervezel.  A Jupiter őrzője Zadkiel hívd őt, ha gondban vagy. (A tudat tisztítás nagy találmány – hangolja a harmadik szemet is, tehát a belső gondolataidat jobban meghallgatod majd  általa – minden egyes energetikai kezeléssel.)

A Plútónk október 4-ig hátrál. Érdemes ezen időszak alatt önvizsgálatot tartani, és a tudatalatti lelki blokkokat oldani. Mantrázz, és erősítsd az egészségtudatodat. A pozitív gondolatokkal felül tudod írni a tudatalattidat – a belső szorongásokat, depresszióra hajlamosító gondolatokat. A Plútó őrzője Azrael arkangyal, idézése a tisztánlátásodra hathat. (Szívcsakra tisztítással kereshetsz – ‘fényrehangolással’ emelhetlek.)

A Szaturnusz, az Idő ura szeptember 29-ig van inaktív mozgásban. A felelősség felvállalásra inspirálhat – a saját sorsodban meghozott élet döntések téged érintenek – a következmények rálátása okán, átgondolás után cselekedj. Aki nem mozdul a sors hozta változásokkal lemeredhet – gerinc, derékproblémákkal szembesülhet. Amikor egy életciklus véget ér – következik az újabb sorskör. Nem lehet megállítani az időt. Az idő igaz, s eldönti, ami nem az…hiszen az életben egy dolog állandó csupán,  a változás – gondold csak át! A Szaturnusz őrzője Cassiel, segítségével erős energiákkal jó felé haladhatsz. (Egy teljes csakra-aura behangolással oldható lehet a görcsös lélek-testhelyzet – keress meg, jó szívvel ajánlom.)

Majd a Merkúr a gondolkodásért, kommunikációért felelős bolygónk július 13-áig lesz hátrálásban. Érdemes kerülni a komolyabb döntéseket – illetve jó alaposan át kell gondolni mindazokat a lehetőségeket, amiket elrejthet. A Merkúr őrzője Rafael, erejével megerősödhetsz. (Sorselemző lehetőséggel kereshettek.)

A Neptunusz egészen november 7-ig hátrál. Szétszórtság, gondolati bizonytalanság felmerülhet, a pozitív létérzésre komolyabban törekedni érdemes! Meditációkban közeledjetek szellemi vezetőtökhöz – a stratégia helyzetekben fontos, lényegre törő válaszokat ígérhetnek. A Neptunusz őrzője Asariel – visszavezet a valóságba, a téveszméket kioldja, tisztítja a gondolataidat. (Érdemes ilyen esetben még azonnali Istenangyal segítséget kérned – szeretettel ajánlom Neked.)

Sorsfordító időkben érdemes és hasznos tanácsod  kérned. Segítséget kérni nem gyengeség, hanem erő! A sorsodat építed – tehát csináld jól, amit csinálsz!

Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra az ezoterikus úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:https://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/