Teremts egyensúlyt a lelkedben!

A Mérleg telihold március 25-én, hétfőn 8 órakor üdvözöl bennünket.

A mostani telihold arra inspirál, hogy rakd le a felesleges terheidet, mindent, ami idejétmúlt (korlátozó, önsorsrontó hiedelem, gondolati minta) engedd el és adj helyet a változásnak – határozd meg a valós céljaidat.


A holdfogyatkozással kísért telihold intenzív tisztázó ereje arra inspirál, hogy kerülj összhangba önmagaddal, és másokkal – hagyj fel a megfelelési kényszereddel.
Most gyógyulhatnak lelki sebeink – elengedésre ideális a téridő.  A téma a kapcsolati rendezés lesz: bizonyos kapcsolatokat meg lehet most erősíteni, és másokat pedig itt az idő elengedni. Néhányban pedig  át kell alakítanunk a kapcsolati működésünket az egyensúly és a harmónia érdekében. Beszéld át a gondjaidat, problémáidat  a partnereddel. Mi hiányzik, és miből elég. Egészen április 8-ig van idő radikális döntéseket, lépéseket tenni  – a Kos újholdtól már más  időszámítás kezdődhet: addig rendezd a rendezetlent. Elakadásoknál kapcsolat tisztítással, személyre szóló párkapcsolati tanácsadással is kereshettek: nap, mint nap elérhető vagyok/leszek.


Az Időkapuban Vehujah őrangyal fog tartózkodni, a Szeráfok karából, Metatron arkangyal csapatából. Töltekezz be fényével: Hatalmas rezgésével minden új kezdeményezés, alkotás sikeres lesz – Segítséget, erőt kérhetünk tőle a depresszió és a betegségek legyőzéséhez is.  Imagináld e csodás Létezőt angyalszertartásban.
Ásványékszereidet, kristályköveidet, tarot lapjaidat ismét feltöltheted a mágikus rezgésekkel. A holdséta is javallott – akár egyedül, barátokkal, vagy a kedveseddel.


A telihold mágikus hatása három nappal előtte és utána is érezhető lesz. Elengedő szertartással, teremtő programozással, elhunyt szeretted Fény hazába emelő szertartásával, energetikai tisztítással, összerezegtető angyali áldással,  szerelmi kötést törlő mágiával, rontáslevétel  is kereshettek. Hozzám hétvégén is jöhetsz: szeretettel várom a Hölgyeket ezoterikus foglalkozásaimra. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu