Szűz Újholdban

Augusztus 27-én üdvözölhetjük az Újholdat!

Az Újhold az újrakezdés szimbóluma – a  tolató sorsbolygók fényében érkezik most az újhold energiája. Arra inspirál, hogy nézz szembe magaddal, a sorsoddal, lásd magad tiszta fényben, valóságos énedben. Fogalmazd meg a céljaidat, a terveidet, lásd tisztán az útvonalat, a segítőket. Gondold végig min tudsz változtatni ahhoz, hogy elérd az álmaidat. Légy kompromisszumképes, hozz áldozatot érte.

Engedd el a félelmeidet – gondolkozz újszerűen. Adj bele mindent, összpontosítsd az energiáidat az egyértelmű feladatra – sorsépítő- sorsszerű- sorsikus önmagadra, precízen. Értékeld át mit hoztál előző életbeli képességként, mit kaptál a mostani inkarnációdban égi segítségként. Honnan indultál, hová tartasz.
Tudd, hogy:  Áldott vagy – tudatos vagy – értékes vagy!  A bevonzás, teremtéshez emeld a rezgésszinted magasra. Azt tudod csak bevonzani amit szívvel-lélekkel-tudatos akarattal szeretnél elérni. Rezegj együtt a vágyaiddal, tölts fel érzelmekkel a gondolataidat. Amerre a sorsod van arra nyitnak utat neked ez égiek.
Teremtő mágiákkal varázsolhatsz, hálaimákkal teremthetsz – bevonzó angyalmágiákkal várom a Hölgyeket szeretettel. Ha elakadnál a sorsteremtésben Sorselemzéssel, blokkoldással is kereshetsz.


Az időkapuban Lekabél őrangyal uralkodik az Uraságok Karából, Heszediél arkangyal csapatából. Ez az angyal Heszediél-Jupiter szolgálatában álló merkúri energiákat uralja. Segít abban, hogy pártfogoltjai jól boldoguljanak. Ma idézhetjük őt. “Lekabél őrangyal segíts nekem, hogy fejlődésem ezen utolsó szakaszában, bocsáss rám derűt, amely ahhoz szükséges, hogy az előző életem során gyűjtött tapasztalatokat feldolgozzam és beépítsem személyiségemben! Hálás szívvel köszönöm a segítségedet – szeretlek téged, ámen!

Az Újholdban a jelenlevő Vénusz – Uránusz, Nap/Hold – Mars kapcsolat az új dolgok elindításához kedvező energiákkal lát el. Hangolódj és kapcsolódj az Univerzumhoz őrangyalodon keresztül.  Most feltöltheted kristályékszereidet, tarot lapjaidat az újhold erőteljes rezgésével. A holdsétáról se feledkezzetek meg, akár barátokkal, akár a kedveseddel remek romantikus, kellemes  időtöltés lehet.
Csodás, áldott új lehetőségeket kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal-és gyászterapeuta
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-5/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu