A várakozás fényében

H   E   T   I        T   A   R   O   T
December 12-től december 18-ig.

A hétvégén Advent negyedik vasárnapját ünnepelhetjük!

A szeretet ünnepére várakozva az adventi időben a gyógyításnak, a gyógyulásnak kedveznek a jelenlevő energiák. Jó ideje és helye lesz a lélek- és kapcsolat gyógyításnak is. Oldással, blokkoldással, önismereti tanácsadással, önfejlesztő lelki terápiákkal is szeretettel várlak.
http://asajah.hu/adventi-erenyek-adventi-kisertesek-adventi-probak-2/

“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Szerencsekerék X. – Sorsdöntések.
Jobban átláthatjuk sorsdolgainkat a Nap-Szaturnusz megvilágító sorsdöntést inspiráló energiáiban. Negatív blokkok oldásának jó ideje van a gyógyulást, gyógyítást segítő rezgésekben. A Luca napjának időtérben szerelmi varázslatokra remek lesz az időtér energetikája. Aki hozzád illik azzal rezonálsz, aki nem neked való az továbbáll. Kapcsolatgyógyító beszélgetésekre is kiváló az alkalom, ha lelki teher nyomaszt beszéld át a kedveseddel. Szerelemvallásnak is kellemes napjai lesznek – ha jelet kaptál, bátran közeledj. Szerelmi jóslással, kapcsolat-elemzéssel, párkapcsolati tanácsadással, gyógyulást segítő alternatív energiákkal várlak szeretettel.
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
A családi programoknak kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket és a szívet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Fogyasszatok meleg italokat: a kedvenc teádat magaddal is viheted. Fogyó és tisztítókúrára kitűnő időszak. Hajmosásra, vágásra, kozmetikára, bőrápolásra remek időben vagy. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyűeknek szerencsés napjai lehetnek – vegyétek észre! (A Hold az Oroszlán jegyében jár, december 14-én, szerdán lép át a Szűz föld jegyébe.)

A Válaszutak VI. – Szabad szívből jövő szabad döntés.
A mély lelki beszélgetések nagy ideje lehet a hét közepe a Nap-Merkúr-Neptunusz rezgésekben. Most empátiával könnyebben rákapcsolódhatsz a partneredre. A lélektársak, ikerlángok nagy találkozásának ideje lesz. Érzelmekről beszélni könnyebben lehet a szerelmetes energiákban. Félreértéseket tisztázásár, megbocsátésra és békülni is kedvező energiák hatnak. Oldással is kereshetsz – ha épp szakítani való kedved lenne, mert ennek jött ez ideje.
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
Az otthonrendezésnek  – takarítás, szelektálás, rendcsinálás – kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztő szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag az ásványi anyagok, sók lesznek. A gyümölcs saláta télen is jó ötlet: igazi vitaminforrás! A fogyó- és tisztítókúrát tovább folytathatod – hajvágásra, kozmetikára is kedvezőek az energiák. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – legyetek figyelmesek! (A Hold a Szűz jegyében jár, december 16-án,pénteken lép át a Mérleg levegő jegyébe.)

Az Ítélet – XX. – Égi segítség.
A Nap-Hold rezgésében kreatív cselekvő energiákban nagyot léphetsz. Kedvez az időtér a megújulásnak, és a jövőtervezésnek az uránuszi hatásban. Minden bevillanó ötlet-gondolat figyelemreméltó az átgondolásra. Remek sugallatokkal ajándékozhatnak meg az égiek, ha figyelmes vagy – hallgass a belső megérzéseidre. A Vénusz-Neptunusz fényszög a mágikus szertartásoknak kedvez – az angyali energiák imára motiválnak az adventi időtérben. Jövő évi tarot-elemzéssel, égi üzenetekkel belenézhetünk a jövőbe – egyeztess velem.
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
Az Adventben az ünnepi készülődésnek kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Egyetek adalékmentes, egészséges ételeket. Kozmetikára, bőrápolásra, hajmosásra remek az időtér – a szombat-vasárnap a fogorvosi vizitnek is kedvez, a beavatkozás szerencsés és sikeres lesz.  A Nyilas, a Vízöntő, a Ikrek és az Oroszlán napjegyűeknek kedvező lehet a hétvége időtere – teremtsetek!  (A Hold a Mérleg jegyében jár, december 19-án, hétfőn lép át a Skorpió víz jegyébe.)

Igazi téli idő lett – erősítsétek az immunrendszereteket – legyetek minél többet magas rezgésű emberek közelében, pozitív gondolatokkal töltekezzetek.
A hétvégében Advent negyedik angyalát Zadkiel arkangyalt üdvözölhetjük. Ő a Kozmikus Szeretet, a megbocsátás, a kegyelem és a tolerancia arkangyal. A könyörületesség angyala, lebontja a szorongást és a félelmeket – friss, tiszta energiákkal áld. A lakás dekorálásra is remek időben leszel – küldhettek adventi üzeneteket rég nem látott ismerősöknek, rokonoknak. Erősítsétek a szeretet szálakat szeretteitekkel – lélekben hangolódjatok a szeretet-ünnepére.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos stúdiómba.


Az ülés alatthasználok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is. Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – videóhívással kereshetsz.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu/