A Vénusz belép a Mérlegbe

Szeptember 29-én a  Vénusz uralkodó jegyébe, a Mérlegbe lép

Ez az aktus egy csodálatos, harmonikus energiát eredményez. Mivel a Nap és a Vénusz is a Mérlegben áll, nagy mennyiségű kozmikus rezgés támogatja a szív gyógyulását, a nőies oldal fejlődését, az önmagunk és mások iránti együttérzéssel való kapcsolódást és az önszeretet gyakorlását.


Bőségteremtő  nap – Szent Mihály napjának ünnepe
Szeptember 29-én Szent Mihály napján kezdődik el az új gazdasági évforduló – ez a szüret kezdete. Gondold végig merre tartasz, és mit valósítottál meg ebben az évben, ami előrevitt, amitől több lettél, amitől jobb ember lettél: karrier-munka, párkapcsolat, emberi kapcsolatok tekintetében is.
Az ősz kristályköveit használhatod nap mint nap, hogy erejükkel feltöltődve nagyobb lendülettel haladj. A karneol – ez a csodás kő az életörömöt és a lelki melegséget árasztja számodra. Az achát jótékonyan hat az immunrendszerre, erősít és energetizál.


A Vénusz őrzője Haniel arkangyal. Segít a fájdalom enyhítésében, a szerelmesek kibékítésében és a családi kötelékek erősítésében. Ha ilyen gondod van, imagináld őt angyalszertartás keretében.
Hold -Uránusz-Szaturnusz rezgések fényében kapcsolódj a fenti világokhoz: meditációnak jó idejében vagy, de bőségvarázslatokra is alkalmas a mai nap energetikája. Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket bőségvarázslatokra, angyalmágiára és tarot előretekintésre is. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12


Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu