Ahol a szabad akaratod van!

Gyakorold az optimista hozzáállást

“Ha érted, hogy minden rezgés / energia, akkor azt is érted, hogy minden amit gondolsz, amiben hiszel és amit érzel, energia töltéseket képvisel. A hozzáállásod ( vagy fókuszod) rezeg, és ez a rezgés hatással van a kvantum mezőre, befolyásolja az anyag megjelenését
A fókuszod tehát erővel rendelkezik a fizikai környezeted megváltoztatására. ” Massaro

Tisztításra jár hozzám – jól haladnánk…de minden egyes alkalommal ‘fájdalomtestet’ épít a felhangolásban – nem engedi magát hangolódni a szépre, a jóra…a rezgése nem emelkedik, hanem csökken – önmaga ellen dolgozik teljes erővel. Elengedés gondja van, azért gondolja minden érte van, egóból nem tud veszíteni. Miközben az energiákkal azon dolgozom, hogy több legyen benne az elfogadás és a szeretet  – minden esetben a rosszra gondol. Átbeszéljük nem egyszer, de mindhiába… ördögi negatív energiákat áraszt. Azt keresi, min sírhatna, miben bánkódhatna.
Azon segíteni, aki nem akar változni nem lehet – nem látom értelmét, hogy folytassuk – eluralkodott rajtad a fájdalom mert hagyja – nincs jelen az akarata a változásra.

A hangoló energiák a tudatra, lélekre is hatnak – de ha nem dolgozol együtt a gyógyulást segítő energiákat alkalmazó segítőddel nem tudsz  felhangolódni. És aki nem emelkedik, az süllyed!
Te is  sokat azért, tehetsz azért, hogy magasabb szintre hangolódj. – szükség van a változáshoz a te akaratodra is. Vedd körbe magad színekkel, csodás illatokkal, kedvenc virágaiddal. Táncolj, örülj, hallgass rezgésszint emlő zenét, kirándulj, légy a természetben. Fogyassz csakra erősítő étkeket, vegyszermentes gyümölcsöket, stb. tisztítsd ki az otthonodat a negatív energiáktól. Csinálj, cselekedj  olyat, ami örömöt hoz: főzz, zenélj, menj el egy koncertre, sétálj a Duna parton…néha tegyél meg olyat, amire régóta vágyik a lelked, jutalmazd meg magad.
Vigyázat: a panaszkodás ráneveli az agyat a negativitásra – inkább minden szavad az örömről szóljon.  Találj minden napban valamit jót. A  hálaimák is sokat segítenek, egy igen magas rezgésszintre emelhetnek. az őrangyalod imaginálása is jó dolog, erősíti az önbizalmadat, ha hagyod. Szeretettel fordulj a társad,  a barátaid, az emberek  felé. Motiválj másokat, írj  inspiráló mantrát magadnak, küldj fel hálaimát minden nap. Sok mindent tehetsz azért, hogy magas szinten tarts az energiád. Légy tehát tudatos sorsteremtő, józan parasztésszel emeld fel magadat a fekete-lehúzó energiák alól.
A mindennapi jóléted alapvető feltétele a pozitív gondolkodás. Nevess többször tudatosan, engedd meg magadnak a boldogságot. Panasz helyett, legyél hálás mindenért, amid van. A pozitív gondolatok erőt adnak, a negatívak legyengítenek. Neveld magad arra, hittel, erős akarattal, hogy csakazért is boldog leszel. Keresd meg minden napban az örömöt, tegyél valamit magadért – tedd széppé a pillanatokat!
Energetikai hangolása
várom azokat  az ezoterikus  Hölgyeket,  akik tudatosan változtatni szeretnétek az életükön. Szabad akarattal eldöntötték, hogy  szeretnének kimozdulni, elmozdulni a sötét energiák alól – a Fény felé törekszenek. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620  278 26 12
 

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu