Aktív karmaoldó sorsrendezésben

H   E   T   I        T   A   R   O   T
Október 31-től november 6-ig.

Kapcsolataink pozitívra emelésével mi is gyógyulhatunk!

A Merkúr, a Nap és a Vénusz szövetsége jellemzi a hét rezgését. A jelenlevő energiák segítséget adnak a kapcsolataink harmonizálásában. Most érdemes megbeszélni dolgokat, átbeszélni ügyeket társainkkal, felemelni, gyógyítani kapcsolatainkat. Összerezegtető angyali áldással várom a meglévő kapcsolatban élőket, és szerelmi mágiákkal az egyedül lévőket.

“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztán hallottam’:

A Bolond XXI. –  Itt az ideje a saját utunkat járni, és nem mások elvárásai szerint cselekedni.
A Mindenszentek és a Halottak napjai alatt a jupiteri energia hathat. segít felismerni az érdekeidet az új célok teremtéséhez ad hatalmas löketet. Sikeres, kreatív napok jönnek a hét elejében – használd ki a jelenlevő rezgéseket. Sorsod uraként tégy cselekvő lépéseket a terveid, céljaid megvalósítása érdekében. Akaratodat a kommunikációdon keresztül juttasd érvényre – szavaidban légy erős! Ahol igazságtalanság, vagy kritika ért ott tégy rendet: állj ki magadért. A jelenlevő plútói energiák megajándékoznak az átalakításban, és az elengedéseben, a régi nem működő lebontásában segítenek; az uránuszi energiák pedig az új lehetőségek elérésében. Energetikai feltöltéssel, tarot útmutatóval várlak szeretettel.
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Hasznos tevékenység lehet a lakás átszellőztetés – zenehallgatás. Nem ajánlatos műteni a viszereket és a lábszárat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a zsírok, olajok lesznek. Készíthettek az estebédre sajttálat is szőlővel mennyei,remek – fekete szőlővel szeretem. Masszőrödet és a kozmetikusokat, a fodrászodat is felkeresheted – bátran szépítkezhetsz! – kedden hajfestésre is remek jó lehetőséget lesz. A Kos, az Ikrek, a Mérleg és a Nyilas napjegyűeknek számára szerencsés lehet – vegyétek észre a jó lehetőségeket!  (A Hold a Vízöntő jegyében jár, november 2-án, szerdán lép át a Halak vizes jegyébe.)

A császár IV.  – Itt az ideje a lezárásnak, rendtételnek (magadban és környezetedben), függőben levő ügyek elintézésének, rendszerezésnek. Spirituális adósság kiegyenlítésére igen hasznos lehet a hét közepének erőtere. Harmóniatörekvésünk megnő, pozitív erővel gyógyítjuk, építjük kapcsolósainkat – lélektárs bevonzásra is kitűnő energiák lesznek. Szerencsések lehetünk a jó megoldásokban, a megtalálhatjuk a legjobb lehetőségeket a marsikus erőtérben. A jupiteri erőtérben az imáknak is jó ideje lesz, a neptunuszi holdban pedig mély meditációval vehetjük fel a kapcsolatot égi mesterinkkel. Karmaoldással is segíthetek – jelentkezz be hozzám
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
Hasznos tevékenység lehet a kertészkedés, vizi program. Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Fogyasszatok zöld salátákat is az étkezésekhez. A regeneráló masszázsra, kozmetikára, bőrápolásra jó időben lehet, hajfestésre, hajmosásra is jó az alkalom, a hajvágást még halaszd el, mert koprás,csomós haj kialakulásához vezethet. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyűeknek számára ígéretes lehet – teremtsétek meg a szerencsétek! (A Hold a Halak jegyében jár, november 5-én, szombaton lép át a Kos tűz jegyébe.)

A Válaszutak VI.  – A Döntés: Nehéz döntés előtt állhatsz. Lehet, hogy éppen valami elkezdődik az életedben, vagy döntened kell a már meglévőkről: javak, kapcsolatok, helyzetek. Kapcsolat gyógyításnak kedvező lehetőségeket rejt a hétvége – ideje lehet a nagy beszélgetéseknek, helyzetfeltáró eszmecseréknek, a közös jövő tervezésnek – avagy  az elengedésnek.
De gyógyításra, gyógyulásra is  kapunk olyan jó energiákat a hét vége erőterében , ami az alternatív gyógyításnak és a spirituális tevékenységeknek is kedvez: meditációk, jóga, stb. Csakra-aura-meridián tisztításra, blokkoldásra is kérhetsz időpontot hozzám.
A hét vége tűz elem minőségben lesz.
Hasznos tevékenység lehet a lomtalanítás, az ügyintézés és a testedzés. Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Igyatok elegendő folyadékot – kerüljétek a cukrot, a gyógyteákat mézzel is édesíthetitek. Masszázsra, bőrápolásra, hajmosásra kitűnő lesz a hét vége energetikai tere. A Rák, a Mérleg és a Bak napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – legyetek figyelmesek! (A Hold a Kos jegyében jár, november 7-én, hétfőn lép át a Bika föld jegyébe.)

Hívd Jophiel arkangyalt, hogy életedbe fényt hozzon.Engedd meg magadnak az örömöt és a boldogságot – légy őszinte, légy nyitott. Szabad szívvel válassz-teremts egy  szebb világot magadnak. Önelemzéssel, kapcsolat gyógyítással is kereshettek konzultációs időben.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos stúdiómba.

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu