Amikor Neked nem lehet…

A szellemvilággal kokettálni avatatlanként veszélyes lehet!

Mindenfélét csináltam már, tisztítottam a teret, ahogy láttam a neten, meg a yutubon is, füstölést is végeztem, meg mondták, hogy a macska is jó erre…foghagymát is raktam. De hát még mindig érzem-látom-érzékelem az ittrekedt lelkeket – keresett meg borúra hangoltam egyik régi ügyfelem. Roppant zavaró, meg attól is tartok, hogy megszállnak – talán rosszat is akarnak nekem.

Ágikám, ezt neked nem lehet – a szellemvilággal kokettálni avatatlanként veszélyes dolog.  Lehetnek akár árnyak-démonok-lidércek is a térben, amiről te azt sem tudod, hogy mifélék, konkrétan mit is kezdjél velük. Szellemátjárókat sem tudnál bezárni gondolom, ahhoz igen magas energetikai behangolásra lenne szükséged.  Ha jól látom, jelenleg a félelemtől  az összes csakrák blokkolt, nagyon alacsony a rezgésszinted. A Fény hazába emelés, vagyis a  szellem átvezetést pedig egy zseniális angyal technika, ha nincs rá beavatásod hogyan is tudnád elvégezni. Ezt bízd inkább szakemberre.
Először is bemérem a teret és megnézzük hol van negatív energetikai zóna. Kap védelmet is az otthonod, meg magasfényű angyalos rezgéseket, amely  szerencsét és a harmóniát garantálja. Szeretettel segítek Neked, akár személyesen az otthonodban, akár kamerás messengeren.
Szakavatott beavatottként magas spirituális fehérmágiás tisztító energiákkal dolgozom. – Ezeknek ez kell, nem egy füstölőpálcika – jegyeztem meg mosolyogva.
Istenem, micsoda jó dolog! – egyeztessünk is gyorsan egy időpontot.., – szól vissza boldogan.
Részemről nincs akadálya – mondom. Akár hétvégén is lehet, ha számodra úgy jobban megfelel. Egyeztettünk és meg is állapodtunk az időpontban.

Hogy miért nem sikerül megvalósítani azokat a segítő leírásokat, amikkel elárasztják a netet. Erre egyszerű a felelet: alacsony energetikai szinten vannak az érintettek – legtöbbször szennyezett térben (harag, félelem, stb. rezgésekkel telítetten). Így nem lehet tisztítani, saját önmagadat oldással, blokkoldással meggyógyítani.
Ilyenkor érdemesebb energetikai gyógyítóhoz, terapeutához fordulni a  siker érdekében, persze csak ha komolyan gondolod. Ne szégyellj segítséget kérni.
Keress bátran, bizalommal – ajándékba feng-shui tanácsadást is kapsz tőlem. Szeretettel, léleköléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu