Angyalok – Angyalok – Angyalok

Kapcsolatfelvétel az Angyalokkal

Az Angyalokat elsősorban akkor érdemes megkérni, hogy segítsenek neked, ha emberi ésszel, akarattal  nem megoldható sorshelyzetbe kerülnél és csakis a csoda segíthet. Kevesen tudjátok, ismeritek az angyalok, arkangyalok feladatköreit – ezért a leginkább Mihály arkangyalhoz imádkoznak a legtöbben. Ő nem tud neked mindenben segíteni, de a félelem és szorongás energiákat kivonhatja belőled. Ha szennyezett térben ‘angyalozol’ nem biztos, hogy a fénylényekhez érsz el. Ha alacsony a rezgésszinted  miközben vizualizálsz megint csak valami mást érsz el. Hiánytérből, szorongó rémületből nem tudsz magas szinten vizualizálni. Minden Arkangyal más és más időpontban van az Időkapuban – érdemes ezt is jegyezni, mert ha nem hall téged, mindhiába imádkozol.


Ha eljössz hozzám megtanítalak arra hogyan kapcsolódhoz a mennyei lényekhez. Nem szükséges Angyal tanfolyamot végezni, ha meg szeretnéd tudni melyik angyali minőséget hívhatod aktuális feladataidhoz. Jöhetsz hozzám egy olyan konzultációra, ahol a személyes problémáid megoldásához végezhetünk el  angyalmágiát. Először is érdemes ilyenkor a saját őrangyaloddal felvenni a kapcsolatot – így az ülés tartalmazza majd a vele való kapcsolódást is. Akaratod emelheti fel, és magas önbizalomrezgésekkel tölthet el.


Az angyalokkal való kommunikáció igen hatásos. Fényekkel, érzetekkel kommunikálnak veled – megérzéseidet erősítheti a látomások angyala, a megvalósulás angyala pedig a blokkokat oldhatja. Szeretettel megismertetem veled azokat az angyalneveket és lehívásokat, idézéseket amelyeket használhatsz problémáidhoz megoldásához. A boldogság angyalod és bőségangyalod nevét is rezgését is megtapasztalhatod, alkalmazhatod céljaid elérésében.
A boldogságangyal rezgésszintedet emelheti fel a teremtő programozáshoz, a bőségangyalod nevének imaginálása pedig a pénzenergiát nyithatja meg feléd.
Írd össze milyen gondod van, és így jelentkezz be hozzám egy angyalterápiás konzultációra. A misztikus lények segítségedre lesznek: minden, amivel karmád nem ellenkezik megoldásra találhat.
Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.
Őrangyal inkorponálás:
http://asajah.hu/angyalorszag/orangyal-behangolas-inkorponacio.php
Angyal tanfolyam I.
http://asajah.hu/gondolatok/majusi-angyal-tanfolyam.php
Angyal tanfolyam II.
http://asajah.hu/angyalorszag/angyal-tanfolyam-ii.php
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php

Share Button