Heti tarot március első hetére

H E T I   T A R O T!
Március 2-től március 8-ig.

Az Uránusz a Vénuszban március 4-től retrográd mozgásba kezd. A retrográd Uránusz a belső fejlődés ideje, a retrográd időszak alatt lehetőségünk nyílik a saját szabadságunkat és egyéniségünket visszanyerni.


A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A Világ XXI.
A Vénusz a Halak-Merkúrral szövetkezik – a párkapcsolatok, kapcsolatok most egyensúlyba kerülhetne – vitatkozó kedvedet hagyd el, törekedj a harmóniára. Ha fáradékonyságot észlelsz ne fogd a tavaszra – tégy azért, hogy immunrendszeredet erősítsd – energetikai szint emeléssel is kereshetsz. Erősítsd szavakkal, tettekkel szeretteiddel a szeretet szálakat. Szerencsés lehetőségek jöhetnek – akár pénzügyi, akár szerelmi ügyekben.
A hét  eleje levegő  elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat.
A legkönnyebben felszívódó tápanyag a zsírok, olajok lesznek. Jó program lehet a színház – de kedvező az idő a szellőztetésre, és a városnézésre is. Az Oroszlán, a Mérleg, a Nyilas és a Kos napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek. (A Hold az Ikrek jegyében lesz jelen.)

A Mértékletesség XIV.
Március 5-én a Vénusz a Bikába lép – segítő energiákkal áld az ég anyagi és kapcsolati ügyekben megint. A Merkúr hátráló mozgása a Vízöntőbe jegyében, majd a Vénusz is visszahátrál saját jegyébe, a Mérlegbe. Kellemesebb, lágy rezgésekkel haladhatsz. Vigyázz az energiádra, ne vállald túl magad – csak mértékkel. A lelki béke és a harmónia vezessen. Ne legyél túl sok és ne akarj túl sokat – tudd, hogy mennyi az elég! Merre, hogyan, kivel kérdésekre remek válaszok jönnek a tarottól – ha elakadnál, szívesen segítek.
A hét  közepe tűz elem  minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a melleket, a gyomrot és a nyombelet. Jó program lehet a kert- és növényápolás, avagy a vízparti séta. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lenne. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek szerencséje is lehet. (A Hold a Rák jegyében lesz jelen.)

A Nap XIX.
Kapcsolat tisztításra jó idő érkezik meg: Békülésre, helyzet tisztázásra remek napok jönnek a hétvége erőterében. Természeti programokat is tervezhetsz barátokkal, rokonokkal, szerelmeddel. Tisztulásra, gyógyulásra, gyógyításra is remek időben lehetsz. Szerelem megerősítő angyalmágiával is kereshetsz.
A hét vége víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket és a szívet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Jó program lehet a koncert, a kirándulás, barátokkal eltöltött idő. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek. (A Hold az Oroszlán jegyében lesz jelen.)

Légy pozitív továbbra is és igencsak sikeres hétre számíthatsz! Március 9-én Telehold telítődik a  Mérleg jegyében – ezen a csoda napon sikermágiát érdemes végezni: Tízmilliószoros napunk lesz – lehet rá készülni előre!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.

Figyelem: A fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Áldásokban gazdag, szerencsés és sikeres hetet kívánok, szeretettel!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – olvashatod.

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php
Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/ezovilag/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet.php
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php