Átgondolt lépésekkel

H e  t   i       t  a  r  o  t
2023 január 9-től január 15-ig.

A Mars előreindul égi útján –  a lendület és vitalitás hevében, harmonikus egyensúlyban haladjatok. Szenteljetek nagyobb időt az alapos, átgondolt sorslépésekre, életdöntésekre.


“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Hold XVIII. – Lélek –  lelkiség – érzések – érzelmek ideje.
Kapcsolati hangolásnak jó ideje lehet a hét eleje – lelki mély beszélgetések nagy lehetősége a vénuszi-marsikus energiákban. Kapcsolódj a fenti világhoz meditációdban: problémamegoldó gondolatokkal áld az ég megint. Érdemes lesz bevillanó gondolataidra is, hasznos és fontos információkkal gazdagodhatsz – élni tanító üzenetekkel. Kapcsolati tisztítással, párkapcsolati tanácsadással is várom a Hölgyeket, szeretettel.
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
A családi programnak kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a gerincet az eret és a szívet. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a fehérje lesz. A fekete retek nyers káposzta, karfiol, gyökeres zöldségek fogyasztása kedvező lehet az egészséges táplálkozásban. Fogyó és tisztítókúra elkezdésére remek időpont a hét elejének időtere. Bőrápolásra, kozmetikára, hajmosásra, hajvágásra is remek időben lehetsz. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyűeknek szerencsés napjai lehetnek – vegyétek észre! (A Hold az Oroszlán jegyében jár, január 10-én, kedden lép át a Szűz föld jegyébe.)

A Remete IX. – Elvonulás – belső fény – önvizsgálat – önismereti út ideje.
Bőség meditációknak jó ideje lehet a Nap-Jupiter-Merkúr-Neptunusz találkozóban a hét közepében. Álomüzenetekkel jeleznek az égiek, felszínre hozva a benne lévő lelki mélységeket. A Mars elindul égi útján – csak a megfontolt, jól átgondolt döntések vezetnek a sikerre. Önelemzésre remek időben lehetsz. Önismereti tanácsadással várlak szeretettel, ha felkeresel – csodás angyalos meditációval lélekkommunikációs terápiákkal.
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
A takarításnak kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztő szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. Egyetek ásványi anyagokban gazdag gyümölcsöket: az alma, mazsola, füge – akár desszertként, vagy uzsonnára a legjobb választás. Az elkezdett fogyó- és tisztítókúrád tovább folytathatod – hajvágásra, kozmetikára, regeneráló masszázsra is remek időben leszel a hét közepében. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyűeknek kedvező napjai lehetnek – teremtsétek meg a jó lehetőségeket. (A Hold a Szűz jegyében jár, január 13-án, csütörtökön lép át a Mérleg levegő jegyébe.)

A Halál XIII. – Elengedés –  lezárás – továbblépés és új kezdetek ideje.
Elengedésnek kedveznek a jelenlevő plútói energiák – negatív lehúzó erőket, önkorlátozó aspektusokat érdemes elengedni. Az álomüzenetekre most is érdemes lesz ráfigyelni – az álomnaplód kéznél legyen. Reggeli ébredésben Gábriel arkangyalhoz fordulva megfejtheted. Ne aggódj, amire nem emlékszem az majd pár napon belül feljön a tudatodba éber valóságodba. Lelki tisztításnak, lélekoldásnak is jó ideje lesz a hétvége. Szívcsakra harmonizálással,tisztítással segíthetek, hogy lelkileg könnyebb legyen.
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
A természetben járásnak kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Igyatok zöld- és gyógyteákat – meleg italokat – a gyömbértea a legjobb választás lehet. Hajmosásnak, kozmetikának, fogorvosi vizitnek kedveznek az energiák péntek-szombat, vasárnapi nap hajvágásra kedvezőtlen. A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek, és az Oroszlán napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse  – legyetek figyelmesek! (A Hold a Mérleg jegyében jár, január 15-én, vasárnap lép át a Skorpió víz jegyébe.)

A hétvége kedvező energiája a békülés-megbocsátás ideje lesz: tégy lépéseket a karmikus oldások irányába: jóvátétel ideje lesz. Emelkedett tiszta lélekkel készüljetek a következő hétre – a megbocsátásban, haragelengedésben, nézeteltérések tisztázásában Raquel arkangyal is segíthet – idézd meg angyalszertartásban.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sors- és tarot elemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos stúdiómba.

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is. Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – videóhívással kereshetsz.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:


Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

 

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: