Lendületes erőben

A Mars aktívban

Január 12-én a Mars abbahagyja tolató hátráló mozgását és ismét előre indul égi útján. A megfontolt, jól átgondolt döntések vezetnek a sikerre. 


Erőteljes, nagy lendület energiákat kapunk – igyekezzünk azonban megfontoltan cselekedni. Bölcse, tudatos döntésekkel,  jövőtervezéssel összeszedettebb és céltudatosabb lehetsz – jelenleg fogyóhold van, ez picit blokkolhat.  Az aktív rezgésekben végig gondolhatod mire értél meg – fontossá válik a másokra való tapintatos odafigyelés, és empátia gyakorlása is.
Ha blokkokat tapasztalt érdemes a sorsutadat megvizsgálni – a saját életed éled-e vagy letérített-e valami a karmikus pályádról. Éves elemzéssel – oldó, blokkoldó energiákkal, rontáslevétellel – segíthetek, hogy visszatalálj a lendülethez.
A Mars bolygó égi őrzője Kamaél Arkangyal. Kamaél a bátorság, a szenvedély, az akarat, a tisztánlátás angyala. Fejleszti az intuíciódat, segít meglelni a célod. Segít lebontani a félelmeidet, az idegességedet, az agressziódat. Támogat abban, hogy az általad igaznak vélt ügyekért kiállj.
Áldásos előrehaladást kívánok szeretettel, Mindenkinek a dinamikus rezgésekben! Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: