Az élet csak jót akar neked!

El lehet-e engedni valakit tudatosan, meg lehet-e bocsátani harag nélkül?!

Az Élet valójában mindig csak jót akar Neked – megtanít elfogadni és elengedni. Mindent eléd tol, amire csak szükséged lehet, hogy fejlődj, hogy tudatosabban élj, és rád bízza azt, hogy mit kezdesz vele. Ha ellenállsz annál nagyobb tanító leckéket küld. Nem az ellenséged, hanem a tanítód. Nem azt mutatja, hogy mit láss, hanem azt, hogy merre nézz…


Mindig olyan embert vonzol be, akire szükséged van, hogy fejlődj. Ha új kapcsolatot szeretnél bevonzani mindig az első kérdésem az: El tudtad-e engedni az előző kapcsolatodat? Feldolgoztad-e a sérelmeket? Meg tudtál-e bocsátani neki és magadnak? Mit gondolsz arról, hogy miért került ő az életedbe, és mi volt vele a dolgod, a megtanulandó leckéd? – hiszen a párkapcsolat egy  tükör. Mit tanultál az előző esetből?
Egyszerű kérdések, mégis fontos, hogy minderre választ kapjunk, ahhoz hogy elkezdődjön az új kör. És ha nem tudsz mindezekre választ adni, akkor segítek neked a válaszokat elemezni – úgy, hogy megértsd mi és miért történt veled.
Előbb elengedni kell tudni, hogy újat tudj bevonzani. Alacsony energiákkal nem lehet teremteni, se vonzani. Az, aki haragszik nem rendelkezik magasfényű energiákkal. Inkább valójában egy jó nagy blokkal a szívcsakrájában. Ha tudatosan fel is tudod dolgozni, hogy továbblépjél, a lélekben ott maradnak a negatívkép érzéslenyomatok az elmúlt kapcsolódásokból. Ezeket a tudatalattiból is ki kell emelni – ahhoz, hogy boldogságállapotba kerülj, ezt előbb el kell engedni. Törölni kell, hogy tiszta lappal indulhass. Nem a tanítás törlődik, hanem a fájó emlékek – a harag oldódik, a feszültség simul, a méreg elfolyik… Ha mindezeket tárolod olyan, mintha önsorsrontásban élnél. Az oldás régebbi lelki sérüléseket is kiemel.


A terápia során megérted, mi mi történt veled, önértékelésed is visszanyered. Energetikailag az od és éterikus szálakat még mielőtt elvágnád ki is kell azt tisztítani, harmonizálni. A lélekblokkoldás kiváló módszer arra, hogy ismét önmagadra találva, sikeresen meg tud élni a női létedet. Tiszta, örömteli lélekkel, magas energiaszinten tudsz majd belelépni az új sorskörödbe – szabad akarattal, tiszta fejjel, és tudatos akarattal! Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket oldásra, blokkoldásra – terápiás megoldással is. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta
Budapest, Örs vezér tere – Asajah stúdió
0620 278 26 12
Kamerás skypeon és kamerás messengeren is vállalok foglalkozást. Keress bizalommal – jelentkezz, hívj és időpontot egyeztetünk.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu