Az okos, jó megoldások felé haladj!

H     E    T    I          T    A    R    O    T
Október 17-tól október 23-ig.

Lendületben a diplomácia, a kommunikáció és a kereskedelem – a merkúri energiákban. A jelenlevő aktív plútói rezgések nagy döntésekre inspirálják a jó megoldások felé törekvéseket.

“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztán hallottam’:

Az Erő XI. – becsüld meg az értékeset.
A kapcsolatok megerősödésének, megerősítésének ideje jött el a hét elejében. Rendezd a nézeteltéréseket. Ennek kedveznek a Nap-Vénusz energiák. Tölts minél több minőségi időt kedveseddel, szeretteiddel – törekedj a szeretet szálak erősítésére. Légy figyelmes, megértő és szeretetteljes. Ezzel emelheted párkapcsolatodat a lélektársi szint felé. Meditációknak, és angyalimáknak is jó ideje lesz. Párkapcsolatot megerősítő angyalmágiákkal is kereshettek, de párkapcsolati tanácsadással, tisztítással is segíthetek.
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
A családi program érzelemdús időtöltés lehet. Nem ajánlatos műteni a gerincet, az eret, és a szívet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag fehérje lesz. Fogyasszatok idény gyümölcsöket – vendégvárónak is jól jöhet. A hét eleje a tisztító kúra elkezdésének, a regeneráló masszázsnak, a hajvágásának és a hajmosásnak is kedvez. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyűeknek számára remek lehet a hét eleje – hacsak nincsenek büntiben!  (A Hold az Oroszlán jegyében jár, október 20-án, csütörtökön lép át az Szűz földies jegyébe.)

Az Igazság VIII. – ne tárolj konfliktusokat.
A fájó múlt elengedésének jött el az ideje a Szűz hold energiákban. Érdemes átelemezni, átértékelni a történteket – és levonni a konzekvenciát, a tanítást belőle. Fontos, hogy integráld a tanultakat – mert érzelmileg és szellemileg is fejlődsz általa. Mostani  sorsunk kapcsolódik az előző életbeli inkarnációnkhoz. Jó ötlet  a felsőbb világok felé fordulni meditációdban – hasznos útmutatást kaphatsz a mostani leszületési inkarnációdhoz. Előző életbeli küldetés, sors-karma elemzéssel is kereshettek. Negatív energiák elengedésére is remek lesz a hét közepe. Oldással, blokkoldással és várlak szeretettel.
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
Hasznos program lehet a kertészkedés, barkácsolás, takarítás. Nem ajánlatos műteni beleket, a lépet és az emésztő szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. Igyatok gyógyteákat – naponta más-más ízvilággal ajándékozhat meg. A tisztító kúrát tovább folytathatod, a masszőrödet és a kozmetikusodat, fodrászodat is felkeresheted: bátran szépítkezhetsz. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre!  (A Hold a Szűz jegyében jár, október 23-án, vasárnap lép át a Mérleg levegős jegyébe.)

A Halál XIII. – hagyd kiteljesedni magad.
A megbocsátásnak, békülésnek kedvező hatások lesznek a hétvégi Mérleg holdban. A mély lelki problémamegoldó beszélgetéseknek is jó ideje jött el. Akik összetartoznak együtt rezegnek – a nem szeretet-szerelem alapú kapcsolatok bizony most ‘kirezegnek’. Az önkorlátozó gondolatok elengedésének is kedvez a hétvége – szabadítsd fel magad – légy tudatos sorsépítő.
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
A természetben járás remek lehetőségnek ígérkezhet, túrázni, sétálni az őszies időben. Nem ajánlatos műteni csípőtájat, az epét és a veséket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. A grill, párolt zöldségek ízletesek önmagukban is, de köretnek is tálalhatod őket. Gyógyító masszázsra, hajmosásra, kozmetikára jó időben leszel –  a fogorvosi vizitre is kedvező energiák hatnak a vasárnapi napban. A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek, és az Oroszlán napjegyűeknek kedvező lehet a vége eleje időtere – teremtések meg a jó lehetőségeket! (A Hold a Mérleg jegyében jár, október 25-én, kedden lép át a Skorpió vizes jegyébe.)

Hétvégén, vasárnap kezdődik a skorpiós időszak  – a mélységeket kutató érzelmek hava. Elalvás előtt tedd fel a kérdést: “Mondd Istenem mi az amit még tudnom kell?” – és figyelj meg, hogy vagy álomban, vagy ébrenléti állapotodban igen hasznos információkkal ajándékoznak meg az égiek: érkeznek az üzenetek, a válaszok, és a jelek… Fogadd meg a jótanácsokat, amivel a szellemi vezetőid ajándékoznak meg.
Október 23-tól a Szaturnusz, nagy tanító sorsbolygónk újra aktívba vált – készülj a tudatos sorsteremtő időszakra. Szaturnusz őrzője Cassiel arkangyal – vedd fel vele a kapcsolatot, hogy segítő rezgésekre vágysz.

Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos stúdiómba.


Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető -érdeklődj a részletekről.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu