Az őszbeforduló nap sugarai hozzanak áldást az életedre!

H   E   T   I        T   A   R   O   T
Augusztus 29-től szeptember 4-ig.

Újhold után vagyunk, aktuálisak még a teremtő energiák. A Szűz a Mérleg jegyében empátiára hangol, az Ikrek-Mars nagy tettekre késztet. A hét energetikája kedvez az át-és megbeszéléseknek, az üzleti anyagi dolgokkal való foglalkozásnak, azok reális-tervszerű átgondolásának, illetve jó esélye lesz a pénzmágiának is.

“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztán hallottam’:

A Diadalszekér VII. – Elmozdulás, haladás, fejlődés. Az elengedéshez kapunk jó energiákat, a továbblépésben segítenek az égiek megint. Imára, meditációra, mindenféle spirituális gyakorlatra remek időben leszel. A Mérleg Holdban megértő türelemmel, szeretettel közeledhetünk másokhoz – lélektárs bevonzásának is kedvező ideje lehet. Elengedő meditációkkal, oldással, blokkoldással is kereshettek, szeretettel várom a hölgyeket energetikai gyógyászként.
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Remek időtöltést lehet mindenféle kulturális-művészeti program. Nem ajánlatos műteni a csípőt, az epét és a veséket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajak lesznek. Készíthettek egy finom-ízletes magyaros lecsót az estebédhez. Regeneráló masszázsra, hajmosásra, hajfestésre kedvező lesz a hét elejének energetikája. A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyűek számára ígéretes lehet a hét eleje – teremtések meg a jó lehetőségeket!  (A Hold a Mérleg jegyében jár, augusztus 31-én, szerdán lép át a Skorpió vizes jegyébe.)

A Csillag XVII. –  Távoli és lelkesítő célok követése, reménykedés, vágyakozás, hit és vágy ereje, amely előre visz. Hosszú távú dolgokkal, távlatokkal való foglalkozás ideje. Jövőtervezésre legjobb lesz a hét közepe a Mars-Bika-Jupiter energiákban. A tűz elemben világossá válhat hogyan tudsz teljesebb jövőképet megálmodni, teremteni. Törekedjetek a belső nyugalomra-egyensúlyra, a hála-adó imák megsokszorozzák az áldásos lehetőségeket. Végezz olyan dolgokat, amiket felszabadítanak, amik számodra örömöt okoznak, boldogságot hoznak – ezekkel a tevékenységekkel emelheted a rezgésszintedet. Sorselemzésre, jövőtekintő tarot elemzéssel is kereshettek – személyes egyéni foglalkozásban, avagy kamerás messengeren megbeszélt időben.
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
Szuper időtöltést lehet mindenféle vizi-program. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz.  Tarthattok gyümölcsnapot is, de pld. a főtt-vajas burgonya is igen ízletes lehet egy remek salátával. A kozmetikusodat, a masszőrödet és a fodrászodat felkeresheted: bátran szépítkezhetsz – azonban hajat vágatni csütörtök-pénteken nem a legjobb ötlet.  A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre! (A Hold a Skorpió jegyében jár, szeptember 3-án, szombaton lép át a Nyilas tűz jegyébe.)

A Mértékletesség XIV. – Harmónia és egyensúly állapota, a tisztulás és gyógyulás, ideje.  A jelenlevő Merkúr-Jupiteri energiákban rendkívül jó rezgések lesznek a kommunikációra, az imára, a magasabb világokkal való kapcsolatfelvételre is. Gyógyuláshoz, gyógyításhoz is áldott energiák érkeznek. Kapcsolatgyógyításnak is jó ideje lesz: békülni, megbocsátani most érdemes. Kapcsolat tisztításra, összerezegtető angyali áldásra kérhetsz időpontot hozzám.
A hét vége tűz elem minőségben lesz.
Remek program lehet a kirándulás, baráti összejövetel. Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Készíthettek egy finom sajttálat, desszertnek talán egy mézédes dinnyével. Kozmetikára, bőrápolásra a legjobb időben lehetsz, a regeneráló masszázsnak és a hajmosásnak is kedvező napja lehet,  A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyűeknek kedvező lehet a hétvége erőtere – legyetek figyelmesek! (A Hold a Nyilas jegyében jár, szeptember 5-én, hétfőn lép át a Bak föld jegyébe.)

Csodás teremtő energiákban leszünk – a jupiteri rezgésekben szerencsés fordulatok várhatók – hangolódj össze az égi energiákkal. A hétvégén már az ősz angyalai: Haniel, Rafael és Zadkiel vigyáznak ránk, tőlük kérhetünk segítséget, őket imaginálhatod angyalszertartásban.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, a stúdiómba.

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe való betekintést is.
Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető -érdeklődj a részletekről.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu