Bolygók tolatásban

A retrográd időszak alatt mindig extra időt kapunk terveink átgondolásra.

Az alacsony tudat és rezgésszintü emberek nehezen élik meg a hátráló időszakokat. A bolygókhoz tartozó arkangyalokat érdemes imaginálni és segítséget kérni.A Merkúr június 23-ig tolat: Ebben az időszakban lehetőleg kerülendő a szerződéskötés, nagyobb érték vásárlása, vagy komolyabb döntés meghozatala. Mindemellett okozhat kommunikációs, technikai problémákat is a hatás. Óvakodj a szétszórtságtól, figyelmeztesd magad az összeszedettségben hozz jó döntéseket.
Merkúr őrzője Rafael. Felelős a nyelvérzékért, az intelligenciáért, az írásért, a kommunikációért, az utazásért és a sebességért. Ő segít nekünk, hogy megbirkózzunk az életünkben beálló hirtelen változásokkal.

A Plútó  október 7-ig hátrál. Elénk hozza lezáratlan régi kapcsolatainkat – hátráltatva bennünket az új szerelem kibontakoztatásában. Gyakoroljuk az elengedést – minden szinten.
Plútó őrzője Azrael. Ő felel a jövendölésért és a „második látásért”, enyhíti a Plútó veszélyes hatásait, mint a terrorizmus, és a fanatizmus.

A Szaturnusz retrográdban egészen október 11-ig.  Ezen időszak alatt tanításokban részesülhetsz – a  felelősségvállalásra inspirálva. Ha sorsodban rossz felé haladsz a  hátfájás, ízületi merevség, térd és gerincproblémák felerősödhetnek. Ne várd meg a töréseket.
Szaturnusz őrzője Cassiel. Ő felel az élet „nehéz” dolgaiért: a magányosságért, a megszorításokért, a fegyelemért, a szigorúságért, de a bölcsességért, az elfogadásért és az alázatosságért is.

A Jupiter október 18-ig inaktívban marad. Alacsony szinten a retrográd időszak a  kétkedést erősítheti benned, erősítsd a hitedet és gondolj a valódi értékekre. Utazásra, jogi ügyekre, tanulmányokra és nagyszabású projektekre nem a legjobb időszak.
A Jupiter őrzője Zadkiel. Zadkiel az igazság, a nagylelkűség, a kegyelet, a barátság védőangyala.

A Neptunusz  június 26-tól december 2-ig tolat. A Neptunusz jó analógiája a megérzés, a feltétel nélküli szeretet, a meditáció – fordulj ezekhez a spirituális megoldásokhoz. A retrográd időszak alatt egyfajta kilátástalanság érzetét kelti bennünk. Legyünk tehát tudatosak, és csináljunk teremtő mágiákat. Az alacsonyabb tudatszinten élőknél pszichés problémák jelentkezhetnek, az alkohol nem megoldás –  még idejében figyelmeztesd erre magad.
A Neptunusz őrzője Asariel. Asariel felel a megérzésekért, a képzeletért, a miszticizmusért, akárcsak a csalódásért, tévedésért, hozzá kell fordulni, ha tévútra vezettek.

A bolygók magasabb minőségének rezgésével töltekezzünk – legyünk pozitívak, és rugalmasak. A  félelmek ellen mantrázással emelheted a rezgésszintedet. Energetikai szint emeléssel, gyógyulás segítő energiaátadásával, oldással, blokkoldással bátran kereshettek – szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu