Bőség- szerencse energiák érkezhetnek a héten!

H  E  T  I    T  A  R  O  T !
Június 15-től június 21-ig.

Újholdas hetünk lesz! Nyisd ki a lelked ajtaját és fogadd be az égiek ajándékait. Stabilizáld a kapcsolataidat, emelkedj felül a kétségeken, és a félelmeken. Jobb idők jönnek – fogadd az Univerzum áldásos ajándékait.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A Pápanő II.
A feszítő energiák megszűnnek, a hét eleji napok már légiesen könnyebbek lesznek. Erőre kaphatunk, tisztábban láthatunk, a zavaros neptunuszi energiák kissé csökkennek, kapcsolódásaink is harmonikusabbá lehetnek. Intuitív énedre hallgass, spirituális energiákkal kavarodhatsz – érdemes dolgokra rámeditálni, jóshoz menni, angyalokkal konzultálni. Kellemes eszmecserékre hangolódni. A Bika-Uránusz energiája vidéki kirándulásra inspirálhat – most utazni is érdemes.
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. A hét eleje energetikája az ügyintézésnek, a lomtalanításnak, az olvasásnak kedvez, és testedzésnek is kedvez. Fogyasszatok sok gyümölcsöt, ha szeretitek, fontos ásványi anyagokkal gazdagodva az immunrendszeredet erősítheted. A hét eleji napokban a kozmetikusodat bátran felkeresheted – bőrápolásra kitűnőn időben lehetsz. Hajmosásra a hétfői nap kifejezetten alkalmas lesz. Fogyó és tisztító kúrának az egész hét energetikája kedvez. A kerti munkákban a hétfői nap a gyomlásának kedvez. Hétfőn, kedden, és szerdán bátran veteményezhetsz. Az Ikrek, a Nyilas, az Oroszlán és a Vízöntő napjegyekre rámosolyoghat a szerencse. (A Hold a Kos jegyében lesz jelen.)

A Csillag XVII.
Most türelemre intenek az égiek – lassítsunk le kicsit, hogy jobban lássunk. Lehet kavar a kommunikációban is – egyeztessünk bátran, de a közlekedésben is jöhetnek akadályok, az ügyintézésnél is legyünk figyelmesebbek a megszokottnál – a Merkúr hátrálásba vált. Támogatók is  jelenthetnek meg életedben, de te is segítője lehetsz most valakinek – karmikus adósság törlesztésére jó lehetőségek adódnak. Amikor érzed, ahogy érzed egyenlítsd ki a számlát. A bőségenergia oda megy, ahol szeretettel, nyitott, tiszta szívvel várják – fényezd a lelkedet. Anyagi fellendülést jeleznek az égiek.
A hét közepe levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat.  A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. A szellőztetésre a legjobb napok lesznek – városnézésnek is, és művészeti színházi programoknak is kedvezhet a hét közepe. A gombapörkölt igazi ínyencség lehet, ha szeretitek – a hideg gyömbértea is jól eshet a gyomornak, a nyári melegben. A pénteki nap hajmosásra kedvező lehet. A kertészeti munkáknál nem javasolt az öntözés pénteken – mert a megöntözött növényekben kártevők jelenhetnek meg. A hét közepe kedvező eseményeket hozhat az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyeknek. (A Hold az Ikrek jegyébe lép át.)

A Mágus I.
Búcsúzunk az Ikrektől – ügyelj, hogy vitába ne keveredj – konfliktusveszélyes hétvége jöhet! – lelki békédet őrizd meg, kerüld az alacsony rezgésszintű lelkeket. Kapcsolataid harmonizálására törekedj.
Június 20-án 23 óra 44 perckor a Nap a Rák jegyébe lép – ezzel elkezdődik a vizes Rák hava. Intenzív érzelmes, mély lelki napok jönnek. Ez lesz ez évben a Nyári napforduló napja is – bőségteremtő lencsemágiára fel!
Június 21-én 8 óra 41 perckor lesz Újhold a Rák jegyében. Hatalmas energiákat mozgatnak meg az égiek megint – önmegvalósításba kezdhetsz, hangolódj a lehetőségekre. Ahol nagy blokkokat tapasztalsz, az az út lezárva marad – elég ha annyit tudsz róla, hogy nem a tied az a feladat.
A hét vége víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a mellet, a gyomrot és a nyombelet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz -felőlem, évek nem fogyasztok ilyet! Kert és növényápolás a legjobb program lehet – de vízparti séta is igen kellemetes időtöltést lehet. A csípős kínai, vagy a csilis baba mos jól eshet – szervírozhatod, ha szeretitek.  A szombati nap bárápolásra a lekedvezőbb lesz. A kertészeti munkákban veteményezésre a hétvége ideje alkalmas lehet. Locsolásra és fűnyírásra kitűnő időben lehetsz. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek kellemes lehetőségei lehetnek. (Vasárnap a Hold a Rák jegyébe lép át – Újholdat köszönthetjük fel.)

Minden tetteddel a sorsodat alakítod – választásaiddal az Életed forgatókönyvét írod. A szíveddel dönts, a lelked igazsága vezessen. Engedd el azt, aki menni készül, ne ragaszkodj az értelmetlenhez. Hozz spirituális döntéseket – őrizd meg az egyensúlyodat és a lelki békédet.

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
Áldásokban gazdag, szerencsés és sikeres hetet kívánok, szeretettel!

Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – olvashatod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/ezoterikus-szakteruleteim/

Share Button