Bőségvonzó mantra

Agyalás és szorongás helyett, inkább mantrázz!

A lehetőségek nemcsak lesznek, vagy lehetnek, hanem: léteznek is. Mond el az alábbi  csodás bőségvonzó mantrát, – ha tudatalatti blokkjaid vannak, kishitűség gyötör, akkor érdemes a tükörbe hangosan mondogatni – mosolyogj közben, és érezd át azt, amit ki mondasz.

“Szeretem magam és elfogadom magam. Isten csodálatos gyermeke vagyok, teremtő vagyok. Gondolataim tiszták, áldott vagyok.  Elfogadom az Univerzumból hozzám érkező jóllét energiákat. A bőség terében élek. A pénz szeretetenergia – folyamatosan és könnyedén áramlik felém. Áldás áradatban élek, lehetőségeim határtalanok.”


Azután kulcsold össze a két kezed a szívcsakrád és a köldökcsakrád között majd mond ki: És mi minden lehetséges még? – emeld fel és tárd ki a karodat az Univerzum felé. Majd  mondd ki: És áradjon a lehetőség! – ezután  ismét kulcsold vissza a kezed  az eredeti testtartásba. Higgy magadban!
Ne lepődj meg, ha hirtelen, és váratlan új dolgok, új lehetőségek, új események, új helyzetek és új emberek,  jelennek meg az életeben, akik segítenek Neked abban, hogy a bőség terébe érj.
Ha nagyon alacsony a rezgésszinted, és mély tudatalatti blokkjaid vannak keress meg energetikai tisztítással. Szeretettel, léleköléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu