Elengedés – új kezdetek!

H E T I   T A R O T!

Május 4-től május 11-ig.

Teliholdas hetünk lesz!

A Skorpiós telihold alatt érdemes tiszta szándékkal, tiszta gondolatokkal teremteni majd. Párkapcsolati témákban harmonizálni, féltékenységet elhagyni. A szeretet kapcsolatokat erősíteni és összehangolni érdemes.
http://asajah.hu/skorpio-teliholdban/


A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Az Igazság VIII.
Törekedj az egyensúlyra, a harmóniára és a diplomáciára.
Energikus napok lesznek – kihívások is jöhetnek! – érdemes mérlegelni, döntéseitekben megfontoltan cselekedni, semmit sem jó elsietni! Május 4-én a Vénusz hátrálásba kezd – vigyázzatok a pénzügyeitekre, ne költekezzétek túl magatokat. Jöhet komoly szándékú társ is, olyanhoz, aki kész igazi, valódi, hiteles párkapcsolatra. (Energetikai szint emeléssel kereshetsz – tudatos döntések esetében nagyot lendíthet.)
A hét eleje levegő elem minőségben lesz – növőholdban járunk.
Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. Mindenféle masszázsra jó lehetőség van – csinálhatod magadnak is az arcmasszázst, de a hajfestésre, és hajmosásra is remek az alkalom. Művészeti programoknak kedvez a hét eleje energetikája. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok és olajok lesznek. A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyeknek szerencséje lehet, ha pozitív akarattal rendelkeznek. (A Hold a Mérleg jegyében lesz jelen.)

A Halál XIII.
Elengedés-lezárás, újba csatlakozás.
Kihívások érkezhetnek a hét közepe erőterében- hosszútávú tervek megalapozásához kitűnő alkalmak lesznek!
Csütörtökön, május 7-én a Skorpió Teliholdat üdvözölhetjük. A belső lelki munkáról ne feledkezz meg – bölcs meditációkkal befelé fordulással szellemi vezetőitekhez is csatlakozni lehet. (Felsőbbrendű Én gyógyító meditációval kereshettek.) Érdemes lesz új dolgokba kezdened – spirituálissá válni mindig lehet! – a hatalmas energiák segítenek az átgondolásban, és az átalakulásban.
A hét közepe víz elem minőségben lesz – növőholdban járunk.
Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a cukor és a szénhidrát lesz. A meditációhoz nagyon jó energiák lesznek. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek – ha csak nincsenek büntiben. (A Hold a Skorpió jegyében jár majd.)

A Világ XIX.
Állj két lábbal a földön és vedd észre a lehetőségeidet – légy aktívabb. Érdemes lesz önvizsgálatot tartani – légy őszinte önmagadhoz! – ajánlatos függőügyeid megoldásán gondolkodni. Helyzettisztázó, feltáró mély beszélgetéseknek is jó ideje lesz a hétvége erőtere. Szabadítsd fel magad, légy nyitott az új kezdetekhez… A Nyilasból a Hold vasárnap majd a Bakba lép át.
A hét vége föld elem minőségben lesz – fogyóholdban járunk.
Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és a sók lesznek. Remek alkalom a kéz és körömápolásra, és mindenféle tisztítókúrára. A kellemes pihentető séta igen jól eshet.
A Halak, a Bika, a Skorpió és a Szűz napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek – ha mozdulnak is érte. (A Hold a Bak jegyében lesz.)

Elmaradt ügyek intézésére jó lehetőségek adódhatnak – empátiával cselekedjetek – meggondolt döntéseitekben. A Skorpió telihold a befelé fordulásra az elengedés ad lehetőséget. Gondold végig az életedet mit tenne boldoggá, hogyan, s miként találnád meg a valódi helyedet a világban. Tértisztításhoz is erős energiák lesznek – fehér mágiás változattal kereshettek. Ne alkudozzunk a sorssal, amikor kedvező alkalmat kínál. Az élet nem egy zárt álomvilág, hanem egy olyan út, amelyet mindnyájunknak végig kell járnunk.

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Áldásokban gazdag, szerencsés és sikeres hetet kívánok, szeretettel!

Léleköleléssel

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – olvashatod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/ezoterikus-szakteruleteim/